Obavijesti

Promo sadržaj

Na Pikniku za školarce curice postaju princeze

Na Pikniku za školarce curice postaju princeze
10

Za mališane koji u subotu, 15. rujna, na Piknik za školarce dođu u Disneyevim kostimima, Jana priprema nagrade, a moći će sudjelovati i u Janinom princess partyju

Djeco i roditelji, želite biti na najboljoj zabavi ovoga vikenda? Tada se svakako uputite na Zagrebački Velesajam, gdje se od 14. do 16. rujna održava Growing up, sajam radosti bez granica za djecu i roditelje. Tijekom trodnevnog programa, roditelji, djeca, bake, djedovi će uz zabavu, ples i pjesmu moći posjetiti brojne edukativne, sportske, kreativne i gastro aktivnosti. A u sklopu Growing upa, u subotu, 15. rujna, u 10 sati, počinje Piknik za školarce, manifestacija koja svake godine okuplja učenike i njihove roditelje, učitelje, profesore i ostale posjetitelje s ciljem proslave početka još jedne školske godine.

Bit će tu svega za sve one koji žele kvalitetno provesti zajedničko vrijeme - od robotike i brojnih sportskih aktivnosti, do Joomboos meetupa, gastro radionica te predstave Zdravoljupci.
Uz to na samom Pikniku, Zdravoljupci će se družiti i s najpoznatijim youtuberima s Joomboosa: Two Crazy Beauties, Fran i Borna i Nika Pavičić i LayZ smislili su različite izazove u koje je školarci mogu uključiti.
Piko u suradnji s chefom Markom Dravincem i Ugostiteljsko turističkim učilištem organizira natjecanje u izradi omiljenog sendviča, a  poznati Youtuber LayZ upoznat će djecu s Gospodinom Rajkom iz Zvijezda ketchup spota. 

Detaljan program možete pogledati ovdje.

 

Za mališane koji dođu u Disneyevim kostima kao princeze i kraljevići, Jana priprema nagrade, a moći će sudjelovati i u Janinom pikniku za princeze. Djeca mogu doći i u nekom od elemenata Disneyevih kostima. Za djevojčice je osigurano sve da bi se osjećale kao prave princeze. Profesionalna šminkerica uredit će ih baš onako kako požele, a za uspomenu će se moći i fotografirati. Uz to, u Jana Disney korneru mališani mogu sudjelovati u likovnoj radionici. 
Jana, osim što promovira važnost pijenja vode i u najmlađoj dobi, priključuje se i globalnom Disney trendu koji potiče djevojčice cijelog svijeta da budu ono što jesu i razvijaju svoje vrline i talente. Svaka od šest princeza na novim Jana bočicama, ima poseban talent i poruku za djevojčice. Isto tako, sve naše male gošće na Pikniku za princeze mogu se fotografirati s ovim prekrasnim porukama.

Za što sretniji povratak u školu, Sport Vision pripremio je promotivne školske Champion komplete po super cijeni. Opremite svog školarca od glave do pete kompletom koji sami birate i pri tome dodatno uštedite. Posjetite Sport Vision webshop ili neku od trgovina dijeljem Hrvatske.

Plus! Sudjelujemo u velikoj akciji  "Torbake za đake" gdje prikupljamo torbe za učenike, ponajviše prvašiće, koji su ovu školsku i nastavnu godinu započeli bez osnovnog školskog pribora.  Svi koji žele podržati ovu akciju mogu poslati novu ili korištenu školsku torbu mogu je donijeti u subotu na Piknik za školarce ili poslati poštom na adresu: POU KORAK PO KORAK,  ILICA 73, 10000 ZAGREB.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Kakva je budućnost slovenskih gradova i kakvu ulogu u tome imaju pametni gradovi?
PROMO

Kakva je budućnost slovenskih gradova i kakvu ulogu u tome imaju pametni gradovi?

Tehnološke inovacije poput pametnih gradova imat će ključnu ulogu u oblikovanju budućnosti slovenskih gradova. Te inovacije mogu pomoći u uštedi energije, poboljšanju sigurnosti i kvaliteti života

Gigantski krokant sv. Duje za proslavu Bobisovog 75. rođendana i Sudamje
PROMO

Gigantski krokant sv. Duje za proslavu Bobisovog 75. rođendana i Sudamje

Iz Bobisa pozivaju: "Pridružite se Bobisu i gradu Splitu, u utorak 7. svibnja, na splitskim Prokurativama i budite dio povijesti dok slavimo ovogodišnju Sudamju i 75 godina legendarnog Bobisa.“
Odmorite se u njegovanom vrtu
PROMO

Odmorite se u njegovanom vrtu

Robotska kosilica brine se za uređenje okoliša što znači da možete uživati ​​u miru i tišini tijekom vikenda i usredotočiti se samo na opuštanje