Obavijesti

Promo sadržaj

Na Singular platformi predstavljen prvi regionalni NFT album

Na Singular platformi predstavljen prvi regionalni NFT album
6

Da NFT svijet postaje paleta do sada nezamislivih mogućnosti, potvrdio je event u jednom od kultnih mjesta za provod, Regular.Baru.

Naime, Marko Mihalinec, glazbenoj sceni poznatiji kao Plazmatick, predstavio je album Loner i time uvjerljivo postati prvi regionalni glazbenik koji je svoj album objavio na globalnoj NFT platformi Singular, a s nama je podijelio što to za njega znači: 

"Iskustvo sa Singularom mi je ponovno omogućilo da budem aktivni dio stvaranja i nadograđivanja arhitekture jednog novog interneta, decentraliziranog i moćnijeg nego ikad. Volim taj zeitgeist, osjeti se energija platforme kroz nazive skripti i funkcija, ima duhovitosti, ima volje i entuzijazma.Iako je Singular posvećen razvoju tehnologije, jednako fokusirano brinu i o odnosu prema svojim korisnicima/umjetnicima uz jasan, direktan i otvoren pristup. Problemi i nedoumice se rješavaju glatko i koncizno. Bravo za to! Potencijal Singulara je širok i jedva čekam da kroz buduće multimedijalne eksperimente zajedno škakljamo granice mašte! "

S obzirom na to da je riječ o jednoj od najpopularnijih platformi za kupnju i razmjenu NFTa, koja se nalazi se u vlasništvu RMRKa, razgovarali smo sa savjetnicom za umjetnike sa Singular platforme, Katarinom Mihalj, koja nam je kazala: „Drago mi je što se večeras okupio tako veliki broj ljudi, kojima smo mogli prenijeti barem djelić našeg stvaralaštva, inovativnosti te izuzetnog potencijala RMRK NFTa. RMRK je jedinstveni NFT 2.0 protokol koji korisnicima omogućuje izradu i prodaju unaprijeđenih i prilagodljivih NFT tokena poput kupnje i prodaje digitalne nekretnine, odjeće i modnih dodataka za avatare, raznih modela virtualnog vlasništva nad imovinom što ih čini predvodnicima potpuno nove ere u razvoju NFT-ova."

6
| Foto: Dino Ninković

Sudeći po uzavreloj atmosferi, dobre zabave i kvalitetne glazbe nije nedostajalo u Regularu, koji je i ovog puta potvrdio titulu in mjesta kada su u pitanju događaji iz sfere umjetnosti i glazbe: „Veseli nas što smo bili domaćini jednog malo drugačijeg eventa, koji je prikaz implementacije i ere novih tehnologija. Drago nam je vidjeti sve te ljude koji su rasplesani, dobro raspoloženi i zadovoljni atmosferom u Regularu", rekao nam je Augustin Miletić, jedan od vlasnika Regular.Bara.

Loner, Samo moja, Krivo spojeni, samo su neki od hitova koji su dio novo predstavljenog NFT albuma Loner, a vrijednost koju NFT donosi umjetnicima, glazbenicima i drugim kreativcima je izravna komunikacija s njihovom publikom, što je Plazmatick prepoznao.

Više o Singularu saznajte na: singular.app

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Velika analiza zadovoljstva zaposlenika u 2023.
PROMO

Velika analiza zadovoljstva zaposlenika u 2023.

“Da ja vodim ovu tvrtku, donosile bi se drugačije odluke”: Hrvati su na poslu najzadovoljniji suradnjom s kolegama, ali nisu lojalni svom poslodavcu

U Našicama otvoren inovativan i jedinstven Pedagoški šumski centar „Šumski Radoznalci“
PROMO

U Našicama otvoren inovativan i jedinstven Pedagoški šumski centar „Šumski Radoznalci“

Pedagoški šumski centar „ŠUMSKI RADOZNALACI“ je jedinstveni Centar u Hrvatskoj, lociran u srcu prirode, u Našicama. To je mjesto gdje djeca, u manjim skupinama, iskustveno uče kroz igru u prirodi, u okruženju predivnih šuma i cvjetnih livada.
Favbet novom inicijativom pomaže boksačkim klubovima diljem hrvatske
PROMO

Favbet novom inicijativom pomaže boksačkim klubovima diljem hrvatske

Podrška lokalnim klubovima za rast I razvoj mladih boksačkih talenata