Promo sadržaj

Komentari 0

Na tatamiju ne postoje barijere - Ivan Mikulić osvojio 11. veliku medalju!

Na tatamiju ne postoje barijere - Ivan Mikulić osvojio 11. veliku medalju!

Poslije olimpijskog srebra, mladi Splićanin drugi i na Svjetskom prvenstvu

Hrvatski predstavnici ovoga ljeta osvojili su rekordnih sedam medalja na Paraolimpijskim igrama u Japanu, a jedno srebro donio je i sjajni Ivan Mikulić u parataekwondou. Splitu i svom  dugogodišnjem treneru Mladenu Tomiću Ivan je donio niz medalja na velikim natjecanjima, a i ovoga puta sa Svjetskog prvenstva iz Istanbula vraća se sa srebrnom medaljom.

Germania Sport, koja u fokusu svog društveno odgovornog poslovanja ima upravo mlade talente i osobe s invaliditetom, odlučila je financijski pomoći Ivanu u nastavku postizanja sjajnih rezultata.

Invaliditet Ivanu nije smetao u postizanju raznih uspjeha na tatamiju ili van njega. Naime, Ivan je i diplomirao na Kineziološkom fakultetu Sveučilišta u Splitu.

Tijekom prethodnih deset godina, naredao je ukupno 11 medalja sa najvećih natjecanja! Bio je svjetski prvak, tri puta europski, a ovog ljeta je sve okrunio i olimpijskom slavom.

„Svjetsko srebro iz Turske, ali i podrška Germanije Sport će mi sigurno biti dodatni poticaj da nastavim sa dobrim rezultatima. Ovdje ne stajem, znam da mogu još mnogo toga pružiti. Najvažnije je da imam vjeru u sebe, a drago mi je i da sam opravdao povjerenje svog trenera Mladena Tomića, unatoč ozljedama koje me trenutno prate“, naglasio je Mikulić.