Obavijesti

Promo sadržaj

Nabavite must have dizajnerske komade uz Story dizajnerski mjesec!

Nabavite must have dizajnerske komade uz Story dizajnerski mjesec!
4

Story dizajnerski mjesec poznat je po jedinstvenim modnim suradnjama s najpopularnijim hrvatskim dizajnerima i predstavljanju atraktivnih dizajnerskih artikala koje je moguće nabaviti u limitiranom paketu uz časopis Story

Ekskluzivna suradnja s modnim brendom Boudoir, točnije sestrama Martinom Čičko Karapetrić i Moranom Tomašević, rezultirala je fantastičnim artiklom koji odiše pomalo boemskom osobnošću i „je ne sais quoi“ momentom. Dizajnersku tuniku/haljinu krasi raskošan Boudoir print, može se nositi na različite načine i zasigurno će privlačiti pozornost u svim kombinacijama.

Tunika/haljina u prodaji je dostupna u dvije varijante – bijeloj i svijetloplavoj boji. Za savršen modni styling na plaži dizajnersku tuniku/haljinu možete odjenuti uz kupaći kostim. Postignite neodoljiv romantični look za večernju šetnju gradom ili uživanje uz piće s prijateljicama. Istražite sve mogućnosti kombiniranja neodoljive Boudoir dizajnerske tunike/haljine i budite uvijek chic!

Boudoir je modnu scenu uvijek obogaćivao bajkovitim i inspirativnim kreacijama. Statement komadi koji prenose viziju glamura i ženstvenosti te prkose mainstream trendovima njihov su potpis. Ukratko, kreacije Boudoira slave bezvremensku ljepotu, a dašak romantike koji zaslužujete dostupan je uz limitirani paket Story + dizajnerski artikl, koji je u prodaji do 28. kolovoza po cijeni od 59,90 kn.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Story dizajnerski mjesec predstavio je i suradnju s poznatim brendom eNVy room! Dizajneri su samo za Story naglasak stavili na svakodnevnu modu i osmislili unikatan print za 100% pamučnu majicu koja se može kombinirati u svakoj situaciji. Fenomenalna eNVy room majica je sve što vam treba ovog vrućeg ljeta i u prodaji je možete naći do 21. kolovoza.

Majica je savršen suputnik za jurnjavu po gradskoj vrevi, odjenite je uz omiljene kratke hlačice ili njome osvježite last minute sastanke te je kombinirajte uz poslovnu suknju. Začinite svoje modne kombinacije majicom sa šarmantnim ilustracijama u dvije varijante - roza i crvenoj, te nijansama plave i žuto-zelene.

Predstavljene su i trendy torbice brenda BiteMyStyle by Zoran Aragović, koje su postale pravi hit među domaćim celebovima. Životopisne torbice koje nećete ispuštati iz ruku, dolaze u bezvremenskoj crnoj i ljetnoj hot pink varijanti, a još uvijek ih možete naručiti pozivom na broj: 091 6300 330.

Obilježite svoje ljeto dizajnerskim must have komadima! Limitirana izdanja časopisa Story + dizajnerski paket potražite na kioscima i u trgovinama po promotivnoj cijeni od 59,90 kn.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu
PROMO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu

Motor, loza, kuhača

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani
PROMO

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani

Tvrtka BIOVITALIS d.o.o. osnovana je 1996. godine i od tada njezin tim stručnjaka razvija i proizvodi prirodnu kozmetiku i dodatke prehrani koji doprinose zdravlju. Tvrtkom upravljaju supružnici Ivana Zagorec Kolednjak, magistra farmacije, i Stjepan Kolednjak, magistar ekonomije.
Zašto su kasina nepresušna vrela zabave
PROMO

Zašto su kasina nepresušna vrela zabave

Svi smo svjesni kako su igre u kasinu, bilo fizički ili online, zabavne i uzbudljive