Obavijesti

Promo sadržaj

Nacrtaj Cortezicu, ostavi dobar dojam i osvoji par po izboru!

Nacrtaj Cortezicu, ostavi dobar dojam i osvoji par po izboru!
13

Kažu da nam treba samo sedam sekundi za ostaviti prvi dojam. Očito je Nike Cortez tenisica ostavila odličan prvi dojam, jer je bio prvi poznati model koji je Nike izbacio na tržište

Kažu da nam treba samo sedam sekundi za ostaviti prvi dojam. Kažu i da samo jednom imamo priliku ostaviti prvi dojam. Očito je Nike Cortez tenisica ostavila odličan prvi dojam, jer svi znamo što je danas Nike, a Cortez je bio zapravo prvi poznati model koji je taj omiljeni brand izbacio na tržište. Isti su dojam ostavile i na nas u Shoosteru.

Pojavile su se na Olimpijskim igrama Meksiku, davne '68., i odmah postale klasik. Od prvog dana bila je udobna, savršeno oblikovana za naša stopala, izdržljiva, neponovljiva. Ime je dobila po Hernanu Cortezu, španjolskom ratniku iz 16. stoljeća, očito joj je bilo suđeno da pokori svijet. U 70-ima je počela njezina glumačka karijera, tako je se sjećamo iz serije Charlie's Angels, gdje ju je nosila legendarna Farrah Fawcett. Oni mlađi je se sjećaju iz bezvremenskog klasika Forrest Gump, a jedno od posljednjih pojavljivanja na velikim ekranima bilo je u Vuku s Wall Streeta, gdje ih je još jednom proslavio Leonardo DiCaprio.

I danas izgledaju jednako svježe, klasično dizajnirane, bez suvišnih dodataka. Nije zato ni čudo da ih je popularni Ivan Dečak odabrao kao svoje nove ljubimice. Izaberi i ti svoju boju, odluči da li ti više pašu kožne ili platnene, znamo da nećeš pogriješiti. A dok razmišljaš koje su Cortezice baš za tebe, odi na naš Shooster facebook ili na link  i pokušaj u par sekundi nacrtati ovaj klasik i možda ostaviš toliko dobar dojam da te Shooster počasti jednim parom.


www.shooster.hr

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve