Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 0

Nadoplati psk račun uz a-bon bez naknade!

Nadoplati psk račun uz a-bon bez naknade!
1

U Prvoj sportskoj kladionici igra nikad ne prestaje, a odsad svojim igračima omogućavamo da na najbrži, potpuno izravan i jednostavan način uplate svoja sredstva

Sve se može napraviti doslovno u roku – odmah! Na svim benzinskim postajama Ine, kioscima Tiska i iNovina kupite A-bon, u vrijednostima od 25, 50, 100, 200 ili 500 kuna, koji sadrži 16-znamenkasti kod. Treba ga samo ukucati na stranici psk.hr i to je sve, sredstva će biti na računu, možete istog trenutka uplatiti svoje listiće! 

Tijekom rujna i listopada, PSK i A-bon vam omogućuju nadoplatu računa bez dodatne naknade!

Definitivno, ne postoji efikasniji i lakši način za osiguranje sredstava na svom online računu, stoga iskoristiti ovu sjajnu pogodnost koju vam nudimo, a više informacija saznajte ovdje.

Nadoplata uz A-bon, nova sjajna pogodnost za igrače na internet stranici psk.hr, stiže baš u idealnom trenutku: počinje nova sezona elitnog nogometa, a u tijeku je i naša promocija koju zaista ne smijete propustiti: uz registraciju na naš online račun i uplatu od 200 kuna, mi ćemo vam udvostručiti iznos za još 200 kuna! Dakle, čemu čekati, doslovno na dlanu vam se nudi prilika kakvu ne smijete propustiti. Više saznajte klikom ovdje. 

Vama preostaje jedino da odaberete svoje tipove u bogatoj ponudi psk.hr: odigrajte listić, zabavite se i – osvojite dobitak!
Puno sreće želi Vam Prva sportska kladionica!