Obavijesti

Promo sadržaj

Naftalan - milijuni godina za zdravlje vaše kože

Naftalan - milijuni godina za zdravlje vaše kože
5

Naftalan, zemno mineralno ulje, svrstavamo u prirodne ljekovite činitelje, a naftalan koji primjenjujemo u liječenju dobiva se destilacijom naftenske nafte

U svom dugogodišnjem stručnom radu liječnici Specijalne bolnice Naftalan uspješno su razvili postupke liječenja kožnih bolesti, kao što je psorijaza, dermatitis i atopijski dermatitis. Osim terapija naftalanskih kupki koje se provode u liječilištu, 2008. godine pokrenuta je i proizvodnja kozmetike tretmanu kožnih bolesti.

Naftalan ulje i krema  - Hrvatski proizvodi jedinstveni u Europi

Jedinstveni naftalanski preparati bogati su mineralima naftalanskog ulja koje smiruje nadraženu kožu i vlasište, potiču regeneraciju kože, popravljaju njenu strukturu te čuvaju obrambeni mehanizam kože. Preparati su pogodni za sve vrste i tipove kože, naročito za osjetljivu, iziritiranu, oštećenu i crvenu kožu.

Naftalan krema i Naftalan ulje koriste se zajedno ili pojedinačno. Mogu se koristiti na svim dijelovima tijela. Radi poboljšanja efekta naftalana, i krema i ulje mogu se koristiti u okluzijama s prozirnom prijanjajućom folijom. Time se postiže efekt saune, pore se otvaraju i naftalan dublje prodire u kožu, čime se poboljšava njegov učinak. Takve okluzije posebno se preporučuju za vlasište, i preporuka je da se drže najmanje 2 sata (po mogućnosti cijelu noć). Nakon toga kosu oprati Naftalan šamponom.

Naftalan krema, Naftalan ulje i Naftalan šampon   primjenjuju se svakodnevno bez nekih posebnih ograničenja.

lipanj1

Za kupnju  Naftalan preparata kliknite OVDJE.

Dosadašnjim iskustvom i višegodišnjim praćenjem u bolesnika na kojima je primijenjena naftalanoterapija nije došlo do poremećaja hematoloških i biokemijskih nalaza.

Kod psorijaze i ostalih "suhih" dermatoza, bitno je da koža ne bude suha, pa se uz korištenje prepapata od naftalana preporučuje i korištenje neke neutralne kreme,  losiona ili mlijeka za tijelo, koji bi dodatno hidratizirali kožu.

Kako u preparatima nema kortikosteroida, mogu ga koristiti i djeca nakon 3. godine života.

Preparati se koriste kod raznih dermatoloških stanja, kao što su: psorijaza, atopijski dermatitis, prurigo, sklerodermija, kontaktni  dermatitis, alergijski dermatitis, ihtioza, seboroični dermatitis, Lichen, ekcemi, nakon opeklina.

 

Naše preparate možete kupiti  u našoj prodavaonici u Ivanić-Gradu, možete ih naručiti telefonski, putem naše web stranice , Facebook profila , u prodavaonicama dm-a ili u odabranim ljekarnama diljem Hrvatske.

Ivalan_Terme_Logo
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Kakva je budućnost slovenskih gradova i kakvu ulogu u tome imaju pametni gradovi?
PROMO

Kakva je budućnost slovenskih gradova i kakvu ulogu u tome imaju pametni gradovi?

Tehnološke inovacije poput pametnih gradova imat će ključnu ulogu u oblikovanju budućnosti slovenskih gradova. Te inovacije mogu pomoći u uštedi energije, poboljšanju sigurnosti i kvaliteti života

Odmorite se u njegovanom vrtu
PROMO

Odmorite se u njegovanom vrtu

Robotska kosilica brine se za uređenje okoliša što znači da možete uživati ​​u miru i tišini tijekom vikenda i usredotočiti se samo na opuštanje
Gigantski krokant sv. Duje za proslavu Bobisovog 75. rođendana i Sudamje
PROMO

Gigantski krokant sv. Duje za proslavu Bobisovog 75. rođendana i Sudamje

Iz Bobisa pozivaju: "Pridružite se Bobisu i gradu Splitu, u utorak 7. svibnja, na splitskim Prokurativama i budite dio povijesti dok slavimo ovogodišnju Sudamju i 75 godina legendarnog Bobisa.“