Obavijesti

Promo sadržaj

Nagradno natjecanje za izbor neretvanske slastice

Nagradno natjecanje za izbor neretvanske slastice
2

Dok traje sezona mandarina u dolini Neretve sprema se jedinstveni događaj kojim se odaje počast ovom sočnom i narančastom voću. U Agro Etno Parku Žabac, po prvi puta, očekuje vas Slast Fest.

Slast fest 2022. je nagradno natjecanje za izbor neretvanske slastice, koja će postati autohtoni desert s prepoznatljivim karakteristikama doline Neretve. Slast fest će se održati u subotu, 12.11.2022., u organizaciji Agro Etno Parka Žabac i pod pokroviteljstvom projekta „Okusi hrvatske tradicije“.

Cilj ovog festivala jest očuvanje tradicijskih vrijednosti blagovanja u dolini Neretve kao neizostavne sastavnice svekolike kulture života ovdašnjih ljudi. Očekuje se postizanje izvrsnosti, kreativnosti i inovativnosti u upotrebi tradicijskih namirnica, te u konačnici promocija lokalnih proizvoda i lokalnih tradicijskih vrijednosti posebice u području gastronomije i turizma.

Kako bi izbor neretvanske slastice prošao pod stručnim okom, ocjenjivanje slastica i proglašenje pobjednika odrađuje stručni žiri. Jedan od članova je i popularni chef Melkior Bašić – zvijezda domaće gastronomske scene koja iza sebe ima bogato iskustvo, a danas ga je poznat i kao dio stručnog žirija popularne kulinarske emisije.

Osim bogatih nagrada za prijavljene natjecatelje, ulaz za posjetitelje je besplatan, a za sve sladokusce biti će omogućena i degustacija slastica. Očekuje se dobra zabava uz tamburaški sastav „Adut“ i mnogo slatkih zalogaja. Budite prvi koji će probati novu neretvansku slasticu! Vidimo se u subotu, 12.11.2022., u 14 sati.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.