Obavijesti

Promo sadržaj

Najbolja adventska zabava na zapadu Zagreba

Najbolja adventska zabava na zapadu Zagreba
17

Bogati zabavni program i gastronomska ponuda očekuju sve posjetitelje Z centra ovih blagdana

Zakoračili smo u dugo očekivani i najveseliji mjesec u godini, mjesec u kojem se odvija prava božićna čarolija u kojoj možete uživati sve do 09.01.2022. Ove godine, više nego ikad prije, Z centar želi unijeti tople i sretne priče kako biste barem nakratko brige ostavili po strani.

Blagdansko razdoblje nije samo vrijeme darivanja nego i vrijeme kada želimo sa svojim najdražima provesti što kvalitetnije vrijeme i pokazati im koliko su nam važni. Jedno od takvih mjesta u Zagrebu zasigurno je adventski trg Z centra, na zapadu grada. Već izdaleka vide se svjetlucave lampice, a čim zakoračite na otvoreni trg trgovačkog centra omamit će vas blagdanski mirisi domaćih delicija.

Bogatu ponudu pića i hrane možete pronaći na adventskim kućicama po vrlo prijateljskim cijenama kako bi u Božiću mogli uživati baš svi.

Radno vrijeme kućica:
ponedjeljak – petak,  11 do 22 sata
subota – nedjelja, 10 do 23 sata

kućica FRITULA, fritule s preljevom 20kn kućica FRITULA, xxl kobasica 35kn, kuhano vino 15kn kućica FICLEK, kuhani gin 25kn kućica FICLEK, currywurst 20kn, kuhani gin 25kn kućica DEJA MOO, burger dry aged junetina by Meat the King 56kn, točeno craft pivo 20kn kućica ROUTE 66, chicken nuggets 20kn, pommes frites veliki 15kn kućica SWEET CORNER, fritule sa šećerom 15kn, fritule s preljevom 20kn, brownie s preljevom 15kn kućica KNEDLICA, germknedle čoko-lješnjak 34kn

Jedna od omiljenih, zabavnih aktivnosti tijekom zimskih mjeseci je klizanje. Osim na uobičajenim gradskim klizalištima, ove godine novo klizalište na zapadu grada oduševilo je najmlađe, ali i one starije. Pa zašto baš vaše dijete ne bi svoje prve korake na ledu učinilo na klizalištu Z centra.

Radno vrijeme klizališta: 
ponedjeljak – četvrtak, 10 do 22 sata
petak – nedjelja, 10 do 23 sata
Cijena ulaznice: 20 kuna
Najam klizaljki: 10 kuna
Ulazak na klizalište je na svaki puni sat, a ulaznica za klizanje vrijedi 50 minuta.

Osim zimske, idilične atmosfere Z centar pripremio je i dodatni zabavni sadržaj za sve uzraste. Posebno izdvajamo koncert Maje Šuput, 18.12. u 19 sati, koji će razveseliti publiku na otvorenom trgu Z centra. Dođite svi i zabavite se! 
Kako sami posjetitelji kažu – 'Konačno i mi na zapadu grada imamo svoju adventsku čaroliju. Zaista smo oduševljeni odličnim programom i ponudom hrane i pića po povoljnim cijenama. Mi odrasli uživamo subotama na koncertima, a djeca se vesele predstavama svaku nedjelju na toplom food courtu. Najbolje od svega je to što ovdje mogu uživati sve generacije!

Zabava nedjeljom rezervirana je za djecu od 3 godine naviše. Z centar poziva vas 19.12. u 17.30 sati na kazališnu predstavu za djecu „Izgubljena brada Djeda Mraza“ u izvedbi Kazališta Tvornica lutaka iz Zagreba. Predstava je edukativnog karaktera gdje kroz zabavne likove i čarobnu priču učimo djecu da je bit Božića u dobrom duhu i lijepim gestama, a ne samo u materijalnim stvarima. Svaku nedjelju u isto vrijeme odvija se nova predstava, na food courtu Z centra, na 1.katu.

22.12. od 16.30 sati Ante Gelo, poznati hrvatski gitarist i kompozitor, obradom popularnih hrvatskih hitova pod nazivom VJERUJEM U ANĐELE uveličat će adventsku atmosferu. Pozivamo vas da nakon užurbanih priprema kupnje poklona, dođete i opustite se uz prigodni, glazbeni repertoar.

Badnjak 24.12. u Z centru ove godine možete provesti sa svojim prijateljima uz posebnu ponudu samo za taj dan koja će se bazirati na ribljem meniju, dok je popodne uobičajeno rezervirano za druženje s obitelji. Radno vrijeme Z centra bit će skraćeno, do 18 sati, a Ante Gelo će od 16 sati izvoditi CHRISTMAS EDITION kroz svima poznate božićne pjesme.

Radno vrijeme na Badnjak:
Hipermarket: 07 do 17 sati
Trgovine: 09 do 17 sati
Caffe barovi: 09 do 18 sati
Restorani: 10 do 18 sati

'Kako bismo djeci i roditeljima omogućili zabavni sadržaj za vrijeme zimskih praznika, najavljujemo da od 27.12. počinju besplatne radionice za djecu u trgovačkom centru Sjever 'powered by MiniPolis' i traju sve do 09.01.2022.' – izjavila je Mirna Čavrak Talapko, voditeljica marketinga Z centra. Zahvaljujući MiniPolis radionicama, djeca će se prepustiti svojoj mašti i kreativnosti dok će roditelji obavljati posljednje pripreme za doček Nove godine.

Posjetite Z centar društvene mreže i www.zcentar.hr na kojima ćete moći pratiti program za vrijeme adventa.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura