Obavijesti

Promo sadržaj

Najbolja božićna ponuda i najniže cijene čekaju vas na Mirella web shopu

Najbolja božićna ponuda i najniže cijene čekaju vas na Mirella web shopu
4

Bez obzira na to tražite li nešto za sebe ili za poklon drugima, ovog Božića najsigurnije je kupovati online, a ovaj web shop ima najbolju ponudu i izuzetno povoljne cijene

Nekoć se za dobar šoping moralo otići do Trsta, a trgovina Mirella moda, smještena u samom centru grada, nudila je najbolji i najraznovrsniji izbor odjeće, obuće, modnih dodataka, stvari za dom te štošta drugog. Na sreću i veselje mnogih, danas je Mirella moda dostupna i online, a najbolje od svega je što dostavlja u Hrvatsku!

Idealno mjesto za blagdanski šoping – bez gužvi i čekanja u redu

Ako niste ljubitelj višesatnog hodanja i čekanja u redu po šoping centrima u potrazi za blagdanskim poklonima i dekoracijama za dom, onda je online kupovina idealna za vas. Udobno se smjestite uz šalicu vašeg omiljenog toplog napitka i istražite bogatu ponudu Mirella moda web shopa, na kojem vas čeka božićni asortiman po nevjerojatno povoljnim cijenama.

Osim neodoljive ponude, čeka vas brza dostava te plaćanje pouzećem u kunama uz dodatan popust od 5%! Ne morate plaćati online kao što je to slučaj s mnogim drugim inozemnim web stranicama i brinuti se hoće li vam nešto stići na adresu ili ne – na Mirella moda plaćate tek kad je paket u vašim rukama!

Dječja ponuda

Za one najmlađe članove obitelji, na web shopu ćete pronaći brojne igračke, preslatke deke i neodoljive ogrtače veselih boja. Po vrlo niskim cijenama možete naručiti zimske kape, šalove i rukavice koje će vaše najmlađe grijati i štititi od niskih zimskih temperatura. Svakako bacite pogled i na dječju odjeću i obuću – s obzirom na to da djeca rastu kao gljive i vrlo brzo sve prerastu, svako malo treba im nešto novo. Zato je Mirella moda odlična destinacija za šoping jer ćete dječji asortiman pronaći po izuzetno povoljnim cijenama, a skafanderi, trenirke, majice i traperice samo su dio bogate ponude.

Za odrasle

Zimska kolekcija za žene i muškarce, osim cijenom, oduševit će vas vrhunskom talijanskom kvalitetom. Otkrijte pregršt toplih pulovera i jakni, divnih haljina, košulja, cipela, torbi i modnih dodataka te si priuštite šoping kakav već dugo priželjkujete – onaj u kojem ne morate razmišljati o budžetu, već se možete počastiti baš svim što želite!

Možda vam treba pidžama? Donje rublje? Ili si želite priuštiti kvalitetne tajice i mekani kardigan u kojima ćete se osjećati udobno tijekom zimskih dana i opuštajućih večeri pred dobrim filmom? Sve to, i još više, čeka vas na Mirella moda web shopu!

Sve za dom

Opremate li novi dom ili uređujete postojeći? Sve što vam je potrebno čeka vas na našem web shopu po cijenama kojima nećete moći odoljeti. Posteljine, deke, stolnjaci i ručnici – sve to možete naručiti na svoju adresu, za sebe ili za poklon nekome u široj ili užoj obitelji.  

Zato posjetite Mirella web shop i otkrijte svoju novu omiljenu šoping destinaciju!

www.mirellamoda.it

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve