Obavijesti

Promo sadržaj

Najbolja fashion zimska obuća za svaku priliku i uvjete

Najbolja fashion zimska obuća za svaku priliku i uvjete
1

Ako vas zimska obuća asocira na hladnoću umjesto na savršen zimski outfit, vrijeme je da razriješimo tu zabludu

Razmislite o tome: dok nam ljeto omogućava beskonačne kombinacije odjeće, zimu provodimo ogrnuti jednim te istim kaputima i jaknama. Zato je upravo zimska obuća prilika da pokažete svoj jedinstven stil tijekom hladnije sezone. I, kakve cipele odabrati? Savršena zimska obuća združuje dizajn i funkcionalnost u neodoljive kombinacije uz koje ćete poželjeti da zima nikad ne završi! Evo naših omiljenih modela.

Gležnjače na petu

Ako volite modnu klasiku, a još nemate gležnjače na petu, ove sezone svakako nabavite barem jedan par u provjerenoj crnoj ili oker boji. Mogućnosti za kombiniranje ima bezbroj: tajice, skinny jeans, pa čak i minice super izgledaju uz ove cipele. Odvažne vlasnice debljih kožnih jakni te kaputa od samta ili antilopa također će blistati u gležnjačama na petu. Premda su in, ne usudite se kupiti gležnjače na petu življih boja? Isprobajte ovaj trik: uz gležnjače obucite hulahopke neobičnog uzorka i voilà - klasična zimska obuća odjednom izgleda razigrano i trendi!

Timberland čizme

Treba li išta dodati? Timberland cipele s razlogom su obožavana zimska obuća - krasi ih udobnost i toplina, ne propuštaju vodu, a i stopala se u njima ne znoje. Tu je i legendaran jednostavan dizajn koji omogućava kombiniranje s bilo čim! Nijedna zimska obuća nema stilsku prilagodljivost Timberlandica - haljine, tajice i trenirke možete bez straha kombinirati s ovim cipelama, zato ih u ormaru ima svaka ljubiteljica casual outfita koja zimi nosi skafander. Savršene za bezbrižno koračanje kroz snježni pokrivač.

Čizmice na visoku petu

Ove cipele definitivno nisu za bojažljive. Nijedna druga zimska obuća ne izgleda tako moćno kao kožne čizmice na visoku petu! Naš fashion savjet: umjesto čizmica crne boje, odaberite odvažnije modele poput crvene lakirane kože ili leopard uzorka koji će podignuti baš svaki zimski outfit. Ipak preferirate klasiku? Bez brige, čizmice crne boje odlično izgledaju i uz poslovne outfite kao što su elegantne suknje do koljena.

Čizme preko koljena

Tko je ono rekao da je zimska obuća dosadna? Hrabro zakoračajte u zimu uz popularne čizme preko koljena koje uvijek privlače poglede jer vizualno produžuju noge. Savršene su za večernje izlaske i posebne prigode, no ako ih želite nositi i tijekom dana, uvijek ih možete umiriti pomoću oversized pletenina ili duljih, svilenkastih suknji. Baršunaste čizme preko koljena nježnijih tonova izgledaju fantastično, pogotovo u kombinaciji sa strukiranim kaputima retro kroja.

Grunge čizme

Dobra vijest za ljubiteljice razbarušenog izgleda i glomaznih cipela - rock chic i grunge look opet su in! Upravo ovaj model cipela je dokaz da zimska obuća i ulična moda itekako idu zajedno! Ne samo da deblje platforme izgledaju kul, već i održavaju stopala toplima, pogotovo ako su iznutra podložene umjetnim krznom ili vunom. Zaokružite ovu 90’s stilsku priču debljim vunenim čarapama tamnih boja za maksimalnu toplinu i udobnost. Ako vam se sviđa udobna zimska obuća s kopčama i metalnim lančićima, onda su grunge čizme idealne za vas! 

Bijele čizme

Ne šalimo se! Nekoć omražene bijele cipele zauzele su sam vrh ljestvice zimskih trendova 2018. Ova neobična zimska obuća koju obožavaju modne influencerice privlači poglede čak i u kombinaciji uz najobičnije traperice i klasičan kaput. Koji god model izabrali, budite spremni na val oduševljenja i ne ograničavajte se u eksperimentiranju - ove jedinstvene cipele odlično funkcioniraju u glavnoj, kao i sporednoj modnoj ulozi!

Nitko nije rekao da se zimi morate zadržati na gradskoj špici. Osjećate li usprkos hladnoći zov divljine, slobodno se bavite sportom, no pobrinite se da vam stopala štiti i grije kvalitetna zimska obuća. Kao iskusni specijalisti za sportske aktivnosti, u ponudi imamo širok izbor sportskih cipela koje se bez problema mogu suprotstaviti hladnijim vremenskim uvjetima. OVDJE vas čeka sportska zimska obuća po fantastičnim cijenama!
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura