Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 0

Najbolja ponuda za školu u Vacomu

Najbolja ponuda za školu u Vacomu
4

Vacom računala, jedan od najvećih lanaca maloprodajnih dućana tehničkom robom u Hrvatskoj, koji posluje na čak 23 lokacije diljem Hrvatske, te na webu, omogućuje svojim kupcima priliku da se opreme najnovijim uređajima na tržištu.

Stiže nam nova školska godina, a Vacom je za vas pripremio odličnu ponudu opreme za vaše školarce, pa tako možete birati iz bogate ponude IT opreme, mobitela, uredskog materijala, električnih romobila, televizora te malih kućanskih aparata. 

Najbolju ponudu opreme za povratak u školu možete pronaći po super cijenama u Back to school katalogu, a iz ponude izdvajamo HP, Lenovo, Acer iAsuslaptope na popustu.  

Izdvajamo i odličan izbor periferije, a posebno ističemo gaming tipkovnicu White Shark SHINOBI koja dolazi u 2 boje, kompaktnog je dizajna i ima mehaničke tipke uz koje ćete sigurno pobijediti protivnike ili se počastite novom Playstation konzolom ili igrom iz Gaming zone

Zašto ne bi vaše školarce na početku nove školske godine razveselili s novim vrhunskim iPhone, Xiaomi ili Samsung mobitelom? Iz odlične ponude modela za sve uzraste izdvajamo Samsung Galaxy  A03 koji za svega 1179,90kn donosi veliki 6,5“ ekran, osmerojezgreni procesor i veliku bateriju od 5000mAh. 

Ako ste se odlučili za kupnju novog računala imamo za vas super izbor stolnih računala za svačije potrebe, a ako tražite povoljno računalo za gaming Vacom u ponudi ima odličan model OMEN 25L po super cijeni samo za vrijeme Back to school akcije. 

U Back to school katalogu je ekipa iz Vacoma, uz gore spomenute laptope, mobitele i opremu, računala i periferiju, pripremila i odličan izbor električnih romobila i bicikala, malih kućanskih aparata te televizora

Najbolje iz svijeta tehnike pronađite u Vacomu i nećete pogriješiti! 

Za više informacija posjetite mrežne stranice Vacom računala (internet-trgovina@vacom.hr, 043/332-006) ili posjetite neku od 23 poslovnice