Obavijesti

Promo sadržaj

Najbolje dječje skijaške jakne

Najbolje dječje skijaške jakne
6

Topla, udobna i nepromočiva ski jakna najbolji je prijatelji vašem djetetu na snijegu. Doznajte sve o najatraktivnijim modelima za djevojčice i dječake!

Skijanje je uz sanjkanje, grudanje i izgradnju snjegovića najdraža dječja zimska razonoda. Ovaj sport ne samo da pridonosi zdravlju i cjelokupnom razvoju dječjeg organizama, nego je i sjajna tjelesna aktivnost koja će djecu maknuti od kompjutera i mobitela te cijeloj obitelji uljepšati boravak na svježem zraku. No, da se dječica na snijegu ne bi smrznula, potrebno je pravilno ih odjenuti za avanture na snijegu.

Dječje jakne i hlače su najvažniji dio opreme za boravak na snijegu. One spadaju u posljednji, zaštitnički sloj odjeće koji odbija snijeg i kišu te zaustavlja vjetar, ali i omogućava koži da diše. Baš kao i kod „odraslih“ verzija, dječja odjeća je napravljena od inovativnih materijala koji mališanima dozvoljavaju dug boravak na hladnoći bez straha od ozeblina ili pothlađivanja.

Koji su najbolje i najtoplije ski jakne koje će vašeg mališana čuvati na skijalištu i pri temperaturama ispod nule? U nastavku otkrivamo četiri hit modela za djevojčice i dječake!

Kombinezoni za après-ski zabavu

Iako ne postoji „pravo vrijeme“ za učenje djeteta skijanju, iskusni treneri tvrde da se prvi skijaški koraci mogu usvojiti u dobi od pet do osam godina jer su djeca tada fizički i psihički spremnija, odnosno znaju održati ravnotežu, snalaziti se u prostoru i ne boje se padova. S obzirom na to da djeca vole učiti kroz igru i zabavu, vjerojatno će htjeti ostati što duže na snijegu, čak i nakon što škola skijanja završi.

Zbog toga im je svakako potrebna multifunkcionalna dječja odjeća, najbolje jednodijelno skijaško odijelo koje će ih zaštititi od nenadanog ulaska snijega pod leđa dok rade anđele na snijegu ili se spuštaju niz tobogan u dječjem zimskom parku. Snoxx dječji kombinezon CONNOR za dječake i Snoxx KITTLE model za djevojčice idealni su za malene skijaške zvijezde u nastajanju jer su izrađeni od 100% poliesterskog vlakna otpornog na vjetar i vodu, s vodenim stupcem visine 5.000 mm. Fiksna kapuljača, elastični završeci rukava i zaštita na dnu nogavica čuvat će mališane od prodora snijega, a reflektirajući logotip omogućit će im dodatnu sigurnost na skijaškoj stazi u slučaju smanjene vidljivosti.

Dječji kombinezoni Snoxx. Dječji kombinezoni Snoxx.

Ski jakne modernih uzoraka za mlade

 Iskusnijoj, mladoj generaciji skijaša potrebne su nešto funkcionalnije jakne koje će biti prozračne, ali ih ujedno i štititi od hladnoće, vjetra i snijega, te s mnogo dodataka koji njima olakšavaju boravak na skijalištu. Među takvima je i zimska jakna Ziener ANTAX koja će vašeg tinejdžera satima čuvati od nepovoljnih vremenskih uvjeta jer ima vodeni stupac vrhunske visine od 10.000 mm. Krase ju i unutarnji džep za skijaške ili sunčane naočale, dva vanjska džepa za mobitel i jedan na rukavu ski kartu, elastične unutarnje manžete, a dolazi u dva moćna dizajna – elegantnoj crnoj boji s upečatljivim zelenim patentnim zatvaračem te kombinaciji plave, crvene i crne za one koji gaje nešto ležerniji styling na skijalištu.

 

Dječja jakna Ziener Antax

 

Visoka kvaliteta izrade za bolju sigurnost

Ski jakne za djecu su dugotrajna investicija u koju se isplati uložiti. Pogotovo ako izrađene od sofisticiranih materijala koji skijašima omogućuju suhoću, toplinu i udobnost tijekom cjelodnevnog spuštanja niz snijegom prekrivenu planinu. Kod Zienerovih dječjih jakni ANTARKTIKA oduševit će vas i činjenica da su izrađene od 100% kvalitetnih materijala bez umjetnih PFC (perfluorirane i polifluorirane) kemikalija koje su štetne za okoliš jer se teško ili skoro nikako razgrađuju, te ujedno imaju i ekološki prihvatljivu impregnaciju.

 Dječja jakna Ziener Antarktika

Zienerovi dizajneri znaju da je na skijaškoj stazi važno biti zamijećen, pa su u ime sigurnosti osmislili nekoliko modernih i upečatljivih uzoraka na jaknama za djevojčice i dječake, s pažljivo lijepljenim šavovima, obrubljenim ovratnikom te podesivim čičak trakama na rukavima. Svi Ziener modeli jakni odlično se kombiniraju s dječjim skijaškim hlačama ALENKO istog proizvođača, visokog struka i mekanih naramenica kako malene skijaše ništa ne bi žuljalo ili smetalo tijekom vožnje.

 Dječje hlače Ziener Alenko

 

Zimska jakna je važan dio dječje opreme za skijanje, a u koju se isplati uložiti jer će se zasigurno koristiti i u drugim zimskim prilikama. Želite li bezbrižno provesti zimovanje ne razmišljajući je li vašem djetetu hladno u školi skijanja ili dok se s prijateljima spušta po najdražoj stazi? Igrajte na sigurno – svratite do najbliže prodavaonice Hervisa i pronađite jedan od navedenih toplih i nepromočivih modela dječjih jakni! 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Kakva je budućnost slovenskih gradova i kakvu ulogu u tome imaju pametni gradovi?
PROMO

Kakva je budućnost slovenskih gradova i kakvu ulogu u tome imaju pametni gradovi?

Tehnološke inovacije poput pametnih gradova imat će ključnu ulogu u oblikovanju budućnosti slovenskih gradova. Te inovacije mogu pomoći u uštedi energije, poboljšanju sigurnosti i kvaliteti života

Odmorite se u njegovanom vrtu
PROMO

Odmorite se u njegovanom vrtu

Robotska kosilica brine se za uređenje okoliša što znači da možete uživati ​​u miru i tišini tijekom vikenda i usredotočiti se samo na opuštanje
Gigantski krokant sv. Duje za proslavu Bobisovog 75. rođendana i Sudamje
PROMO

Gigantski krokant sv. Duje za proslavu Bobisovog 75. rođendana i Sudamje

Iz Bobisa pozivaju: "Pridružite se Bobisu i gradu Splitu, u utorak 7. svibnja, na splitskim Prokurativama i budite dio povijesti dok slavimo ovogodišnju Sudamju i 75 godina legendarnog Bobisa.“