Obavijesti

Promo sadržaj

Najbolje luksuzne vile i kuće za proljetni i ljetni odmor

Najbolje luksuzne vile i kuće za proljetni i ljetni odmor
7

Ako tražite ponudu najboljih vila i kuća za odmor s bazenom u Istri, Kvarneru, Dalmaciji, Dubrovniku ili Gorskom Kotaru i Lici LUVA Villas je prava adresa.

LUVA Villas je agencija za najam luksuznih i jedinstvenih vila za odmor na području cijele Hrvatske. Ako tražite ponudu najboljih vila i kuća za odmor s bazenom u Istri, Kvarneru, Dalmaciji, Dubrovniku ili Gorskom Kotaru i Lici LUVA Villas je prava adresa.

LUVA je skraćeno od Luxury & Unique Villas što znači da je agencija fokusirana samo na luksuzne vile i jedinstvene kuće za odmor. Na web stranici LUVA Villas možete naći i LUVA Magazine na kojem možete pročitati brojne novosti i savjete.

Ako Vam je polako već dosta zime i priželjkujete toplije dane pravo je vrijeme da počnete planirati svoj proljetni i ljetni godišnji odmor. Zadnjih godina značajno raste potražnja za kućama za odmor koje gostima pružaju mir i privatnost, a u slučaju većih grupa su isplativija opcija nego hotelski smještaj.

U nastavku Vam donosimo nekoliko opcija:

1. Villa Oštro

Villa Oštro je luksuzna vila za odmor koja je smještena neposredno uz more u malom mirnom mjestu Kraljevica, blizu Rijeke. Okružena je gustom šumom i svojim gostima pruža mir i privatnost, a panoramski pogled na Kvarnerski zaljev koji se pruža iz nje je zaista zadivljujući. Može ugodno smjestiti 10 osoba u 5 spavaćih soba, a cijeli posjed vile je potpuno ograđen što gostima osigurava dodatnu privatnost. Predivan veliki vanjski bazen osvježit će vas u ljetnim danima, a ležaljke pored bazena iskoristite za sunčanje i odmaranje. Gosti koji vole aktivan odmor imaju na raspolaganju fitness opremu i stol za stolni tenis. Villa Oštro se nalazi na odlično povezanoj lokaciji, blizu zračne luke i izlaza s autoceste te je pogodna za kraći odmor od užurbane svakodnevice, ali i za duže boravke na svježem morskom zraku uz predivan pogled.

Za više detalja ili za rezervaciju termina posjetite: Villa Oštro web stranicu

2. Villa Arsia

Villa Arsia odličan je izbor za sve goste koji traže modernu luksuznu vilu s bazenom i prekrasnim panoramskim pogledom. Cijeli posjed vile je potpuno ograđen i okružen brojnim zelenilom što gostima osigurava mir i privatnost. Villa Arsia nalazi se na povišenom dijelu slikovitog sela Sveti Bartul u blizini Labina i može smjestiti 8 gostiju u 4 spavaće sobe. Izvana je uređena u tradicionalnom stilu gdje dominira kamen, svijetli tonovi i klasični kosi krov, dok je interijer uređen u modernom stilu.

Za više detalja ili za rezervaciju termina posjetite: Villa Arsia web stranicu

3. Casa Forest Queen

Šarmantna planinska kuća Casa Forest Queen ispunit će vaše snove te ćete zaboraviti na svakodnevne brige. Okružena borovom šumom i svježim šumskim zrakom idealan je izbor za obitelji s djecom ili parove. Uživajte u predivnom grijanom vanjskom bazenu dok udišete svježi planinski zrak i prepustite se čaroliji. Jutarnja buđenja dočekajte na terasi sa šalicom kave ili se prošetajte šumom i istražite okolicu. Dječje igralište ispred kuće razveselit će mališane, dok odrasli uživaju u pripremi roštilja. Konoba koju Casa Forest Queen nudi uljepšat će vaše večeri uz pripremu omiljenih jela i pružiti topao ugođaj. Kuća sadrži 3 spavaće sobe za 6 osoba i dodatno kauč na razvlačenje u dnevnom boravku koji może smjestiti još 2 osobe. Opustite se u sauni ili pročitajte omiljenu knjigu uz čašu vina i kamin koji se nalazi u kući.

Za više detalja ili za rezervaciju termina posjetite: Casa Forest Queen web stranicu

4. Villa Bajer

Nekoliko minuta udaljena od centra Fužina simpatična Villa Bajer idealan je odabir za odmor u prirodi uz predivan čisti zrak. Priuštite si opuštajući odmor uz predivne šetnje, zelenu okolicu i prepustite se čarobnom krajoliku. Opustite misli i um od stresnog ritma i uživajte sa šalicom toplog čaja na terasi uz cvrkut ptica. Svoju oazu mira potražite u unutrašnjem Jacuzziju uz čašu pjenušca ili se zabavite uz igru stolnog nogometa koji se nalazi odmah pored. Razveselite se uz pripremu roštilja ili uživajte u divnom kaminu s čašom domaćeg vina. Villa Bajer sadrži 5 spavaćih soba i može smjestiti 10 osoba.

Za više detalja ili za rezervaciju termina posjetite: Villa Bajer web stranicu

5. Villa Leucolea

Luksuzna Villa Leucolea nalazi se na predivnom otoku Cresu neposredno uz more. Panoramski pogled koji nudi, privatnost i mirno okruženje odlična su opcija za vaš nezaboravan odmor. Villa Leucolea ima potpuno ograđen posjed i može smjestiti 6 osoba. Sadrži 3 moderno uređene spavaće sobe, a svaka spavaća soba ima vlastitu kupaonicu. Na ograđenom posjedu su osigurana natkrivena parking mjesta za goste i punjač za električna vozila.

Za više detalja ili za rezervaciju termina posjetite: Villa Leucolea web stranicu

6. Villa Malibu Eclipse

Luksuzna Villa Malibu Eclipse je zbog svoje prostranosti idealan odabir za obitelji s djecom, parove ili miješana društva. Može ugodno smjestiti 10 osoba u 5 moderno opremljenih spavaćih soba. Ispred kuće se nalazi veliki vanjski bazen koji će vam odlično poslužiti kao osvježenje tokom ljetnih vrućina. Za predah od vrućina možete zaigrati i biljar koji se nalazi na natkrivenoj terasi pored bazena. Unutar vile na raspolaganju su vam Jacuzzi i sauna koji će vam dobro doći za bijeg od stresa. Na lijepom potpuno ograđenom posjedu vile nalaze se šarmantne palme koje će vam uljepšati vaš odmor iz snova.

Za više detalja ili za rezervaciju termina posjetite: Villa Malibu Eclipse web stranicu

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve