Promo sadržaj

Komentari 0

Najbolji omjer cijene i kvalitete nenamjenskog kreditiranja

Najbolji omjer cijene i kvalitete nenamjenskog kreditiranja

Zagreb, 3. veljače 2020. – Addiko Blic prepoznat je od strane hrvatskih korisnika bankarskih usluga kao gotovinski kredit koji nudi najveću vrijednost za uloženi novac.

Addiko Blic pobijedio je u kategoriji nenamjenskih kredita te je ocjenjen 'Best Buy' prilikom jer pruža najbolji omjer cijene i kvalitete.

Istraživanje najboljeg omjera cijene i kvalitete u segmentu opće populacije pod nazivom 'Best Buy Award General I 2020/2021 Croatia' provela je međunarodna organizacija ICERTIAS – International Certification Association GmbH, u sklopu kojeg ispitanicima nisu bili unaprijed ponuđeni odgovori, već su ispitanici ocjenjivali temeljem osobnog iskustva i/ili iskustva osoba od njihovog najvećeg povjerenja.

„Addiko banka se u skladu sa svojom poslovnom strategijom opredijelila za nominalno manji portfelj usluga koje pružamo, ali u onome što radimo želimo biti najbolji i kontinuirano osiguravati najbolju uslugu koja korespondira s potrebama korisnika. Gotovinski krediti su u našem primarnom fokusu, a zadovoljstvo korisnika vidimo u kontinuiranom rastu ovog segmenta te smo ponosni što su nas ispitanici prepoznali kao najbolju banku za gotovinske kredite što će nam biti poticaj da budemo još bolji“, izjavila je Petra Bašić Jantolić, izvršna direktorica Upravljanja proizvodima i odnosima s klijentima za građanstvo i mala poduzeća Addiko banke.