Promo sadržaj

Komentari 0

Najbolji poklon za zdraviji život

Najbolji poklon za zdraviji život

Još ne znate što pokloniti ove godine za blagdane? E, pa mi imamo originalnu ideju za izvrstan poklon koji nije samo izuzetno koristan za zdravlje, već i lijepog dizajna

Zavirite u web shop Aquaphora i potražite proizvod koji vam se najviše sviđa.

Voda je osnova života – potrebna je svakom živom biću jer donosi važne hranjive tvari u naš organizam i uklanja metabolički otpad iz živih stanica našeg tijela. Voda sudjeluje u termoregulaciji i procesu disanja. Ljudskom tijelu potrebno je minimalno 1,5 – 2,0 litre vode dnevno kako bi normalno funkcioniralo i dobro je poznato kako čovjek bez hrane može živjeti i do dva mjeseca, ali bez vode ne može živjeti više od nekoliko dana. Ako imate pitanja zašto pročišćavati vodu, pogledajte ovdje .

Uživajte u čistoj vodi! Čista voda je korak prema zdravijem životu.

Pročišćavanje vode pomoću vrča, jednostavno i brzo

Vrčevi za pročišćavanje vode koriste se već duži niz godina. Za korištenje vrča nije potreban priključak na vodovod, on zauzima malo mjesta u kuhinji i uljepšava njezin interijer. Vrčevi su jako jednostavni za uporabu i ne zahtijevaju kontrolu rada od strane čovjeka. Način pročišćavanje vode je sljedeći: napunite ulazni spremnik vodom i pričekate da se ona prelije pod utjecajem gravitacije iz gornjeg dijela vrča u donji, a pri tome prođe kroz filtracijski uložak. Vrč je prikladan za korištenje kod kuće, u uredu, na vikendu, možete ga ponijeti na ljetovanje, zimovanje, bilo gdje, točno tamo gdje Vam treba čista voda.

SAZNAJTE KAKO

Aquaphor ima u ponudi brojne modele vrčeva, a koje se razlikuju po dizajnu, zapremnini, filtracijskom ulošku i načinu kontrole njegove potrošnje. Svi modeli su proizvedeni od visokokvalitetne, ekološki prihvatljive plastike namijenjene za prehranu.

Filtracijski ulošci koje je razvio Aquaphor kompatibilni su sa svim vrčevima drugih proizvođača (Brita, Laica i druge). Aquaphor zamjenski ulošci se sastoje od visoko kvalitetnog aktivnog ugljena proizvedenog od ljuske kokosa, ionskog izmjenjivača i jedinstvenog patentiranog vlakna Aqualen s mikro kristalima srebra. Izvanredne karakteristike Aquaphor proizvoda temelje se na optimalnom načinu miješanja granuliranih i vlaknastih sorbenata.

Aquaphor vrčeve možete kupiti u Kauflandu, Intersparu, Metro te na webu: https://www.aquaphor.com.hr/shop/filtriranje-vode/vrcevi-za-prociscavanje-vode