Obavijesti

Promo sadržaj

Najfinija kava pije se na Ini

Najfinija kava pije se na Ini

Iako možda na prvu ne biste povezali Inu s bogatom ponudom hrane i pića, mi ćemo vas razuvjeriti. Kako bi ostala vaš prvi izbor i nezaobilazna destinacija za odmor na putovanju, kompanija osluškuje vaše potrebe i prilagođava im se na svakom koraku kako bi vaše putovanje bilo što ugodnije!

Zato su kroz kontinuirano razvijanje maloprodajne mreže i unapređenja kvalitete usluge, Inina maloprodajna mjesta već nekoliko godina obogaćena širokim asortimanom za svakog kupca u pokretu. Uz to, od 2016. godine na većini maloprodajnih mjesta na autocestama uveden je novi koncept Fresh Corner, čije se širenje nastavilo i na odabrane gradske lokacije. Osim bogate gastro ponude, na Fresh Cornerima možete uživati u raznim vrstama visokokvalitetnih pića, a jedno od njih je i neizostavni napitak današnjice koji svi volimo – kava.

Kamo god se ste se uputili – na posao, more ili primjerice izlet – možete se počastiti i vratiti energiju prvoklasnom Fresh Corner kavom na gotovo 180 Ininih maloprodajnih mjesta diljem Hrvatske, a među njima provjerite i 53 novih coffee cornera jer možda su baš stigli u vaše mjesto!

ŠTO FRESH CORNER KAVU ČINI TOLIKO UKUSNOM?

Premium mješavina od pomno biranih zrna arabice i robuste, ekstra svježina čini Ininu Fresh Corner kavu baš onakvom kakvu volite – mirisnom, iznenađujuće ukusnom i punom arome! Vrsne kavoljupce veselit će činjenica da su ponudi trenutno do čak 22 vrste napitaka po cijeni već od 7 kn!

  • Premium mješavina najboljih zrna kave

  • Svježe mljevena i pripremljena

  • Svježe mlijeko

Vrhunska tehnologija aparata te prvoklasni dodaci poput jagode, karamele i vanilije te čokolade su upravo ono zbog čega će Fresh Corner kava probuditi sva vaša osjetila!

KAVA NA DAR KROZ INA LOYALTY

A što je još bolje od savršene kave – savršena kava na dar! Kako? Jednostavno preuzmite aplikaciju INA Loyalty, a već nakon registracije u program čeka vas dar dobrodošlice – kava po izboru i 50 bodova na vašem INA Loyalty računu. Kroz INA Loyalty program možete sakupljati bodove prilikom gotovo svake kupnje na maloprodajnim mjestima, a očekuju vas nagrade i iznenađenja. Više na www.inaloyalty.hr

Uzmite pauzu i isprobajte Inine iznenađujuće ukusne kave u Fresh Corneru!