Obavijesti

Promo sadržaj

Najjače Black Friday akcije za najbolji trening!

Najjače Black Friday akcije za najbolji trening!
2

Najdraže doba godine za sve one koji vole kupovati po sniženim cijenama napokon je stiglo!

Black Friday i legendarni Crni Sale vratili su se u Polleo Sport s posebnim uzbuđenjima za sve ljubitelje sporta i fitnessa te tradicionalno obaraju rekorde u snižavanju cijena.

Najluđi Black Friday popusti u Polleo Sportu do 26.11.

Svi oni koji tek kreću na svoje fitness putovanje i oni koji mišićima žele pružiti najkvalitetniju suplementaciju, imaju priliku iskoristiti pogodnosti koje je Crni Sale donio u Polleo Sport poslovnice i na webshop. Do 26.11. visokokvalitetna oprema za trening čeka vas po znatno nižim cijenama! Od 20% popusta na bučice, utege i girje za poboljšanje snage, preko fitness sprava jeftinijih i do 40% pa sve do borilačke opreme na 25% popusta – čeka vas širok izbor proizvoda koji će zadovoljiti potrebe svih zaljubljenika u trening i aktivan način života.

I Mario Petreković zna da Crni Sale donosi najbolje akcije: 

Naravno, trening nije samo oprema, već i pravilna prehrana i suplementacija. Black Friday ludilo u Polleo Sport donosi popuste na najbolje dodatke prehrani za izgradnju mišićne mase, oporavak nakon treninga ili poboljšanje sportske izdržljivosti. Cjelokupan brend Me:First čeka vas s 20% popusta, Sci-Muscle proizvodi sniženi su čak 25%, a Olimp Sport Nutrition 15%. Osim toga, svi obožavatelji zdravog načina života imaju priliku nabaviti vitamine, minerale i druge dodatke prehrani po izuzetno povoljnim cijenama budući da je cjelokupan brend Leovital snižen sjajnih 30%.

Cijelu Black Friday ponudu možete pogledati ovdje.

Novi Zoe outfit čeka vas s 40% popusta!

Crni Sale mislio je i na naše dame i uz ostale odlične popuste pripremio čak 40% popusta na cjelokupan brend Zoe. Bilo da tražite tajice, majice, trenirke ili sportske grudnjake, idealna je prilika da obnovite sportsku garderobu bez ugrožavanja svojeg budžeta. Svakako provjerite i Zoe Special ponudu koja donosi odabrane Zoe tajice s popustima do nevjerojatnih 75%.

30% popusta na cjelokupan asortiman odjeće i obuće!

Ako ste u potrazi za udobnom odjećom ili tenisicama za trening, Polleo Sport nudi širok izbor brendova i stilova koji će odgovarati svakom vašem fitness izazovu. Sniženje od čak 30% na odjeću i obuću čeka vas u poslovnicama i na web shopu. Učlanite se u LeoClub i ostvarite čak 35% popusta na ovu kategoriju. Iskoristite ovu sjajnu ponudu i osigurajte si udobnost i stil dok uživate u omiljenim aktivnostima.

Susret s legendarnim Crnim Saletom imao je i Justus Reid, trenutno najpoznatiji Amerikanac na Balkanu 😊

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Justus Reid (@justus_reid)

Najjače akcije stižu u petak, 24.11.

Najbolje se čuva za kraj i tako u petak, 24.11. u Polleo Sport stiže prava eksplozija popusta!

  • u svim poslovnicama i na webshopu sve proteinske čokoladice i Leovital bit će sniženi čak 40%

  • ekskluzivno na webshopu omiljene Zoe artikle moći ćete pronaći na 50% popusta, dok će cjelokupan UFC, Atleticore i Spinning asortiman biti 40% povoljniji

Lavovska nagradna igra

Osim nevjerojatnih popusta, Polleo Sport je ove godine za svoje kupce pripremio je još jedno iznenađenje! Svi ljubitelji fitnessa mogu sudjelovati u nagradnoj igri i osvojiti Gymstick Treadmill RUN 3.0 traku za trčanje. Ako želite sudjelovati u nagradnoj igri, sve što trebate je učlaniti se u LeoClub, što možete napraviti ovdje.

Zdravlje, vrhunski rezultati i forma nemaju cijenu, stoga trk na web ili u poslovnice Polleo Sporta gdje vas čeka Crni Sale s nevjerojatno niskim cijenama!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Andrija Topić novi član Uprave za akvizicije i integracije u Studencu
PROMO

Andrija Topić novi član Uprave za akvizicije i integracije u Studencu

Strateškim odabirom kompanija za preuzimanje i težnjom izvrsnosti u složenim procesima njihove integracije, Studenac nastavlja širenje na hrvatskom tržištu

Jeste li znali da se prava mala tvornica čokolade skriva u Opatiji?
PROMO

Jeste li znali da se prava mala tvornica čokolade skriva u Opatiji?

Uživajte u čarima odmora u hotelu Continental u Opatiji
Nastavi tradiciju uz Staročeško
PROMO

Nastavi tradiciju uz Staročeško

U današnje vrijeme, kod pristupa potrošačima sve je bitnija autentičnost i postojanost branda, a još bitnija je i očuvanost tradicije. Upravo smo na tradiciju najponosniji u Pivovari Daruvar kao nešto što iznimno poštujemo i čuvamo.