Obavijesti

Promo sadržaj

Najlakši i najpovoljniji put do Peugeot električnih vozila

Najlakši i najpovoljniji put do Peugeot električnih vozila
4

Zahvaljujući marci PEUGEOT i državnim poticajima odvezite se u električnu budućnost uz odličnu cijenu i pogodnosti.

Osim uštede ova prilika nudi i jednostavnost jer prijavu za sufinanciranje kupnje za vas će napraviti PEUGEOT. Uz državne poticaje za kupnju Peugeot plug-in hibrida ušteda je 5.000,00 eura, dok će se za kupnju Peugeot vozila s električnim pogonom moći uštediti 9.000,00 eura. Vama ostaju samo slatke brige, a to je odabir željenog PEUGEOT modela. Zadatak nije lak jer poticaje možete dobiti za sve Peugeot putničke modele na struju.

Novi Peugeot E-208 osvježen je i dostupan i u 100 % električnoj inačici s dosegom od preko 400 km. Novi PEUGEOT 208 opremljen je najnaprednijim tehnologijama i novim motorima koji jamče užitak u vožnji. Osim svega nabrojenog neodoljivim ga čini i početna cijena od 23.260 eura Peugeot E-2008 bez napora redefinira kodove SUV-a: nova prednja i stražnja svjetla s potpisom, novi aluminijski naplatci i nova maska, za odlučniji stav. Sve to uz emisiju CO2 od 0 g/km, domet do 406km i početnu cijenu od 26.005 eura.

Potpuno novi Peugeot E-3008 predstavit će nam se s obnovljenom SUV fastback siluetom profinjenih linija i novim PEUGEOT Panoramic i-Cockpit® posljednje generacije i s nevjerojatnim dometom od čak 525 kilometara. Ovaj SUV nove generacije ima početnu cijenu od 37.520 eura.

Ako volite upadljiv dizajn, okretnost, ali ujedno imate potrebu i za više prostora i putnika, ne brinite jer Peugeot ima rješenje i za vas. Tu su potpuno električni E-Rifter i E-Traveller. Osim električnih vozila Peugeot nudi i veliki izbor Plug-In hibridnih modela pa možete izabrati između Peugeot 308, Peugeot 308 SW, Peugeot 408, Peugeot 508 i Peugeot 508 SW koji su dostupni već od 32.100 eura Izbora je mnogo te će svatko moći pronaći Peugeot vozilo koje mu najbolje odgovara.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Andrija Topić novi član Uprave za akvizicije i integracije u Studencu
PROMO

Andrija Topić novi član Uprave za akvizicije i integracije u Studencu

Strateškim odabirom kompanija za preuzimanje i težnjom izvrsnosti u složenim procesima njihove integracije, Studenac nastavlja širenje na hrvatskom tržištu

Jeste li znali da se prava mala tvornica čokolade skriva u Opatiji?
PROMO

Jeste li znali da se prava mala tvornica čokolade skriva u Opatiji?

Uživajte u čarima odmora u hotelu Continental u Opatiji
Nastavi tradiciju uz Staročeško
PROMO

Nastavi tradiciju uz Staročeško

U današnje vrijeme, kod pristupa potrošačima sve je bitnija autentičnost i postojanost branda, a još bitnija je i očuvanost tradicije. Upravo smo na tradiciju najponosniji u Pivovari Daruvar kao nešto što iznimno poštujemo i čuvamo.