Obavijesti

Promo sadržaj

Najmodernije ženske čizme do koljena – pregled hit modela sezone

Najmodernije ženske čizme do koljena – pregled hit modela sezone
2

Čizme do koljena pravi su zimski hit – odlično izgledaju u svim modnim kombinacijama, a i prekrasno griju, omogućujući nam da provodimo vrijeme na otvorenom, čak i kada se temperature spuste ispod nule i pritom izgledamo odlično. Koji su modeli hit ove sezone, čitajte u nastavku

Kako odabrati idealne čizme do koljena?

Kada temperature padnu i vremenske neprilike postanu naša svakodnevica, tada su nam definitivno potrebne dobre i kvalitetne ženske čizme do koljena. No, postavlja se pitanje kako odabrati idealne čizme.

Prvo, postavite si pitanje u kojim ih prilikama planirate nositi. Ako tražite čizme u kojima možete puno hodati i provoditi mnogo vremena, tada su idealan izbor ravne ženske čizme do koljena.

Nadalje, razmislite o tome koja će se boja čizme najbolje uklopiti u vaš modni stil i ostatak garderobe. Crne ženske čizme do koljena apsolutni su modni klasik koji se vrlo jednostavno uklapa u baš svaki outfit. Bez obzira na to nosite li ih cijeli dan u školu ili na predavanje ili pak za večernji izlazak, zbilja ih je jednostavno modno uskladiti.

U slučaju da tražite nešto što će unijeti živost u vašu modnu kombinaciju, tada razmislite o ženskim čizmama do koljena u smeđoj boji. Smeđa se boja odlično kombinira uz druge boje, a odlično izgleda i u kombinaciji s crnom.

I na kraju razmislite o materijalu izrade. Dostupni su modeli od glatke i brušene kože. Modeli napravljeni od glatke kože imaju elegantniju i svečaniju notu, dok su modeli od brušene kože ženstveniji i prekrasno se kombiniraju uz romantične haljine.

Kada birate svoje nove ženske čizme do koljena, potražite modele od prave kože jer je ona najkvalitetnija i najizdržljivija, zahvaljujući čemu ćete ih moći nositi i nekoliko sezona, bez bojazni da će se deformirati ili oštetiti.

Koji su najmoderniji modeli?

Ako pogledate koji su sve modeli dostupni, primijetit ćete da ih ima puno s remenom koji izgleda kao da obuhvaća gležanj, i to je definitivno jedan od modela koji je ovosezonski modni hit. Remen vrlo često ima na sebi ukras od metala, u nijansama zlatne ili srebrne boje, dodajući zanimljiv detalj čizmama. Neki modeli na remenu imaju ukras s logotipom proizvođača, što će se posebno svidjeti ljubiteljicama mode.

Ženske čizme do koljena prekrasno se kombiniraju sa suknjama, haljinama, dugim kardiganima, tajicama, ali i trapericama. Jedino na što trebate obratiti pažnju jest da se za kombiniranje čizama do koljena s trapericama odlučite za uski model hlača koje se mogu uvući u čizme.

A što kada prođe hladnoća?

Svi oni zimogrozni oko nas jedva čekaju da hladnoća prođe i da mogu nositi drugu vrstu obuće. Njima će se tada zasigurno svidjeti izbor ravne obuće na ecipele.hr.

Ravna je obuća odlična izbor za sve one situacije kada provodimo puno vremena na nogama, a želimo istovremeno moderno i odlično izgledati. U ravnu obuću potpadaju i tenisice i različiti modeli cipela, a svi se oni vrlo lako uklapaju u različite modne kombinacije: od onih sasvim ležernih, koje uključuju traperice i jednostavne majice, do onih vrlo elegantnih i ženstvenih, s haljinom cvjetnog uzorka i romantičnom torbicom.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini