Obavijesti

Promo sadržaj

Najpoželjniji komadi sezone zbog kojih smo jedva čekali WINTER SALE

Najpoželjniji komadi sezone zbog kojih smo jedva čekali WINTER SALE
26

Počinju zimska sniženja u Designer Outleta Croatia!

Tijekom cijelog prosinca pažnju smo usmjerili na kupnju darova za najmilije i na samom kraju mjeseca, a i godine, vrijeme je da se napokon posvetite sebi. Iako je ova godina po mnogočemu bila drugačija, kraj 2020. ipak nam donosi tradicionalni početak velikih zimskih sniženja i još jednu shopping groznicu. I u modnom gradiću na otvorenom, Designer Outletu Croatia, vas od 27.12. očekuju neodoljivi zimski popusti do 70% koji će trajati sve do kraja siječnja i donose ponudu najpoželjnijih i najekskluzivnijih komada sezone!

26
| Foto: Designer Outlet Croatia

Došao je trenutak u kojem dolaze na red svi oni komadi koji su kroz godinu bili izvan vašeg budžeta ili samo niste bili spremni izdvojiti za njihovu punu cijenu. Zima je zapravo tek počela i niske nas temperature tek očekuju u mjesecima pred nama, a Designer Outlet Croatia počinje s WINTER SALE-om koji donosi do 70% popusta na najraznovrsniju ponudu do sad. Uz tech stvari i home asortiman, trgovine omiljenih modnih brendova sigurno će se još jednom istaknuti kao omiljene SALE shopping destinacije. Elegantni klasici, jednostavni basic komadi, ležerni outfiti, toplo pletivo i brojni modni dodatci koji će razbiti monotoniju baš svake kombinacije samo su dio ponude brendova poput Hugo Boss, XYZ, Armani Exchange, Replay, Guess, Timberland i Desigual.

Velika sniženja Designer Outleta Croatia su počela i bilo da je riječ o sitnici koju niste stigli kupiti prije Božića ili je to nešto što je duže vrijeme na vašoj shopping listi, ovih se dana svakako isplati prošetati modnim gradićem i istražiti što donosi WINTER SALE.

Ponudu potražite i na designeroutletcroatia.com.

 

O Designer Outletu Croatia: Smješten na jugoistoku Zagreba uz A3 / E71, čvor Ivanja Reka A4 / E71, i samo 20 minuta udaljen od centra Zagreba. Na ukupnoj površini od 15 000 četvornih metara preko 100 domaćih i međunarodnih modnih, sportskih i dizajnerskih brendova predstavilo se u vlastitim trgovinama. Outlet ponuda, ali i nove kolekcije dostupne su tijekom cijele godine uz 30 do 70% popusta u odnosu na preporučene maloprodajne cijene proizvođača. Visokokvalitetna arhitektura Designer Outleta Croatia s tipičnim stilovima hrvatskih regija Dalmacije i starog Zagreba pruža jedinstveni šarmantni ugođaj u modnom gradiću.

Projekt je razvijen u zajedničkom ulaganju Ingka centres i Mutschler grupe. Partner za upravljanje centrom je iskusni outlet operator ROS-Retail Outlet Shopping.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Holcim Hrvatska predvodi put prema dekarbonizaciji na događaju "Journey to Net Zero"
PROMO

Holcim Hrvatska predvodi put prema dekarbonizaciji na događaju "Journey to Net Zero"

Holcim Hrvatska, vodeća tvrtka u građevinskoj industriji, oduševila je svoje partnere, dobavljače i kupce na ekskluzivnom događaju "Journey to Net Zero" u prestižnoj Laubi.

Kineska 40. antarktička ekspedicija uspješno završila
PROMO

Kineska 40. antarktička ekspedicija uspješno završila

U organizaciji Ministarstva prirodnih resursa 40. kineska antarktička ekspedicija krenula je iz istočne kineske općine Šangaj 1. studenoga 2023. Tim ekspedicije prešao je više od 30 000 nautičkih milja
Vaš saveznik u borbi s prašinom i dlakama
PROMO

Vaš saveznik u borbi s prašinom i dlakama

Recite zbogom čak i najmanjim česticama prašine i osigurajte čist dom za svoju obitelj