Promo sadržaj

Komentari 0

Najsretniji članovi INA Loyaltyja obišli servisni park WRC Croatia rallyja 2021.

Najsretniji članovi INA Loyaltyja obišli servisni park WRC Croatia rallyja 2021.

INA je kao ponosan sponzor utrke WRC Croatia rally 2021. i rally vozača Viliama Prodana početkom travnja organizirala nagradnu igru za svoje članove INA Loyalty programa vjernosti

Atraktivne nagrade su uključivale jedinstvena rally iskustva i obilazak servisnog parka utrke koji se nalazi na parkiralištu iza Inine Upravne zgrade. Nakon što je petero dobitnika početkom tjedna provelo uzbudljivo popodne u automobilu Juraja Šebalja, ovih dana su i dobitnici obilaska imali priliku iz prve ruke vidjeti kako izgleda mjesto na kojem se održavaju automobili najboljih vozača svijeta.

Postao sam član INA Loyalty kluba prije dva mjeseca. Koristim sve pogodnosti, a osim što sam skupljao bodove prijavio sam se i na nagradnu igru te osvojio glavnu nagradu – obilazak servisa. Sigurno ću nastaviti koristiti INA Loyalty aplikaciju i dalje“, izjavio je Vjekoslav Varjačić iz Zagreba koji je prije obilaska imao priliku upoznati se i s hrvatskim rally vozačem Viliamom Prodanom.

Podsjećamo, WRC Croatia rally 2021. traje do nedjelje 25. travnja na trasi dugačkoj više od 1200 kilometara koja prolazi kroz Grad Zagreb, Zagrebačku, Karlovačku i Krapinsko-zagorsku županiju. Najveći obožavatelji uzbudljivog WRC Croatia rally 2021. od 1. do 28. travnja 2021. godine mogu pronaći i ekskluzivne prigodne suvenire na odabranim maloprodajnim mjestima Ine.