Obavijesti

Promo sadržaj

Najveća Ciglica poziva na kavu u raskošnom 3D izdanju

Najveća Ciglica poziva na kavu u raskošnom 3D izdanju
4

Omiljeno pakiranje kave plijeni pažnju na ulazu u Avenue Mall

Ljubav Hrvata prema ispijanju kave odavno je ušla u legendu, a poziv na kavu postao je šifra koja pokriva sve prilike, od prvog dejta do poslovnog sastanka. Neizostavna iz dana u dan, Franck Ciglica sada pozdravlja kavopije i one koji će to tek postati s najprometnijeg križanja u Hrvatskoj. 

S pročelja Avenue Malla u Novom Zagrebu Jubilarna kava samo što ne iskoči s GO2Digital outdoor ekrana ravno u ruke prolaznika. Ova upečatljiva 3D animacija budi i podsjeća na nezaobilazan svakodnevni ritual, ispijanje prve, druge pa i treće šalice najdraže kave. 

Kod nas ljudi vole raspravljati o svemu. No, većina će se lako složiti da je Franck Jubilarna, omiljena Ciglica, prava kraljica među kavama – njena neodoljiva aroma i snaga čine je prvim izborom generacija i generacija istinskih ljubitelja kave”, kaže nam 
Aleksandra Zlatanovski, Group Brand menadžerica  iz Francka.    

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Popularna Ciglica nastala je davne 1993. godine kada Jubilarna kava dobiva svoje vakuumirano pakiranje koje joj čuva kvalitetu, miris i okus. Od tada je Franck Jubilarna kava u svom prepoznatljivom ruhu omiljeni stanar svakog kuhinjskog ormarića, spremna da nas u svakom trenutku utješi, razveseli, razbudi i nasmije. Uvijek uz nas, postala je sinonim za mljevenu kavu u Hrvatskoj, a i odličan izbor kada tražite dar s kojim ne možete pogriješiti. 

Pripremanje kave je ritual koji zauzima važno mjesto u našim životima. Iziskuje određeno vrijeme, a svatko ima svoj tajni način pripreme koji je čini tako posebnom. Ponekad je riječ o idealnom omjeru kave i vode, a ponekad o temperaturi na kojoj ju pripremamo ili džezvi koju tom prilikom koristimo. S mlijekom ili bez njega, duga ili kratka, slatka ili gorka – ona je uvijek jedinstvena i neponovljiva.  

Ciglicu Jubilarne dobro je imati pri ruci i kad poželimo napraviti nešto fino i slatko – kolač, kekse ili tortu. Onako, bez nekog posebnog razloga, za sebe ili prijatelje koje su se neočekivano najavili na kavu (a što drugo). Jer život može biti lijep kada imate prave sastojke.

A zahvaljujući Sky Tower Avenue Mall poziciji i kreativnom timu tvrtke Go2Digital, više nikada nećete užasnuto shvatiti da ste ostali bez nje: sada je nemoguće zaboraviti nadopuniti zalihu vašeg omiljenog toplog napitka.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince
Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220:  konceptni cestovni automobil, s dvojnim DNA kodom
PROMO

Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220: konceptni cestovni automobil, s dvojnim DNA kodom

Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220 omogućuje svakodnevne vožnje samo na struju s dosegom do 66 km u kombinaciji s učinkovitom Toyotinom hibridnom tehnologijom pete generacije