Obavijesti

Promo sadržaj

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
10

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad

Pokretanje videa...

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće 01:17

Nakon što su prošli mjesec najavili novi festival u Hrvatskoj, Verknipt, renomirani nizozemski lider u hard techno događanjima, svojom najavom Croatia holiday lineupa koji će se održati u klubovima i morskim oazama plaže Zrće na otoku Pagu od 30. lipnja do 4. srpnja penje se na listu najzanimljivijih festivala ovog ljeta. 5 dana, 5 lokacija, više od 50 glazbenih imena i više od 18 događaja u sklopu festivala.

Renomirana imena u kombinaciji sa zvijezdama u usponu ukazuju da će Zrće iz cijelog svijeta stići poklonici hard techno zvuka, iskusni rejveri, ali i novopridošlice festivala. Tako će DION, 6EJOU Live, Raxeller, Luciid, T78, Creeds, Basswell i Oguz dijeliti pozornicu s najzanimljivijim talentima budućnosti poput Hadesa, Cristobala Pescea, Xenie, OMAKS-a i Fantasme. Cjelokupnu listu s više od 50 izvođača možete pronaći ovdje: https://verkniptcroatia.org/line-up/

Nije upitno da će Verknipt Croatia Holiday Festival kao novi festival u Hrvatskoj u ovom dijelu Europe učvrstiti status žanra koji uvelike preuzima ulogu EDM-a i koji svoje poklonike među mladima već broji u milijunima. Prednost ovog premijernog festivala na hrvatskoj obali je upravo lokacija kao jedinstvena u svijetu i destinacija na kojoj poklonici ove vrste glazbe imaju uz festival priliku uživati u ljetnom odmoru, plažama, party brodovima, moru i cjelokupnom iskustvu druženja i uživanja s istomišljenicima iz cijelog svijeta.

Naš prvi festival u Hrvatskoj i izvođači koje smo najavili odražavaju predanost Verknipta predstavljanju i povezivanju onog najboljeg sa scene, okupljajući istovremeno etablirana imena i nove talente. Time osiguravamo raznoliko i uzbudljivo iskustvo koje zadovoljava kako iskusne rejvere tako i novopridošlice, te učvršćuje našu poziciju vodećeg organizatora iznimnih hard techno događaja'' – ističe Mer Hajbarati, osnivač Verknipta.

Ulaznice i smještaj

Prvi kontingent early bird ulaznica po cijeni od 49 eura je rasprodan. U redovnoj prodaji dostupne su ulaznice za regionalne posjetitelje već po cijeni od 89 eura. Organizator unutar svoje ponude nudi i pakete koji uključuju smještaje u vilama i apartmanima na Zrću pa posjetitelji imaju mogućnost upoznati i jedinstvenu lokaciju najvećeg hrvatskog party otoka.

Sve informacije o najpovoljnijim ulaznicama i paketima koji uključuju i smještaj po najboljim cijenama možete pronaći na stranicama festivala Verkniptcroatia.org.

Verknipt sa sjedištem u Amsterdamu djeluje od 2012. i jedna je od najvećih organizacija u Europi i svijetu kad je riječ o događajima elektroničke glazbe pa se njihovi eventi rasprodaju u rekordnim rokovima. Broje više od 155.000 posjetitelja godišnje, a uz evente koje organiziraju u 2024. uključujući i Verknipt Croatia Holiday Festival u ovoj godini očekuju 250.000 posjetitelja.

Verknipt se fokusira na (hard) techno, industrial techno i drugu hard dance rave glazbu, s brojnim događajima tijekom godine na različitim lokacijama svijeta. Uz poznate izvođače i predstavljanje novih imena scene, poznati su po ludoj i nezaboravnoj atmosferi, light showu i otkačenim vizualima. Odabirom naše obale kao lokacije dižu ovaj festival na razinu više i posjetiteljima omogućuju savršenu kombinaciju zabave i ljetnog odmora.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Popularni svadbeni bend, Grupa Profeel & Tulumbus napravili spektakal u Zagorju
PROMO

Popularni svadbeni bend, Grupa Profeel & Tulumbus napravili spektakal u Zagorju

Nadaleko poznati najtraženiji svadbeni bend, Grupa Profeel, prošlog vikenda, uoči svadbene sezone predstavio je novitet na zagorskim cestama. Točnije, u sudjelovanju sa ’ Tulumbus-om’ pripremili su spektakal kakav se rijetko viđa

Andi Idrizi i Luigi Šalov među 250 boraca na hrvatskom castingu za HELL Boxing Kings
PROMO

Andi Idrizi i Luigi Šalov među 250 boraca na hrvatskom castingu za HELL Boxing Kings

Boksačke kvalifikacije u Zagrebu za milijunski nagradni fond
KB d.o.o. postavlja standarde u održivosti s novim projektom i tehnologijama
PROMO

KB d.o.o. postavlja standarde u održivosti s novim projektom i tehnologijama

Tvrtka KB d.o.o. iz Sračinca održala je 24.04.2024. završnu konferenciju projekta „Development of green-based production“.