Obavijesti

Promo sadržaj

Najveći plesni spektakl skoro rasprodan

Najveći plesni spektakl skoro rasprodan

Lord of the Dance su zaista gospodari plesnog podija, a Hrvati su još jednom prepoznali svjetsku kvalitetu ovog nastupa i požurili po svoje ulaznice. Stoga je u prodaji ostalo još samo 500 ulaznica!

Lord of the Dance su zaista gospodari plesnog podija, a Hrvati su još jednom prepoznali svjetsku kvalitetu ovog nastupa i požurili po svoje ulaznice. Stoga je u prodaji ostalo još samo 500 ulaznica  više od dva mjeseca prije nastupa.  
 
Ovi majstori pokreta u zagrebačku Arenu stižu 25. svibnja povodom 25 godina djelovanja u sklopu turneje 2022/2023 na kojoj će prezentirati potpuno novu i zapanjujuću koreografiju, a kako se čini, pred rasprodanom Arenom.  
 
Od svoje premijere, prije 25 godina, Lord of the dance Michaela Flatleya postao je najuspješnija plesna turneja u svijetu zabave. Posjetili su   više od 1000 mjesta diljem svijeta, pogledalo ih je  više od 60 milijuna ljudi u 60 različitih zemalja i na svim kontinentima što ih čini najpopularnijom plesnom produkcijom na svijetu.  
 
Zadivljuju publiku svojom jedinstvenom kombinacijom energičnog irskog plesa, originalne glazbe, pripovjedanja i senzualnosti. Omiljena predstava irskog plesa nadilazi kulturu i jezik, obraća se svima , prelazi granice dobi i spola i upravo je to tajna uspjeha ove nevjerojatne plesne senzacije. Bezvremenska privlačnost učinila je Lord of the Dance jednom od modernih svjetskih čuda, živućom legendom.  
 
Lord of the dance neprekidno ruši sve rekorde u prodaji ulaznica širom svijeta, pa ni Hrvatska ovdje nije izuzeta iz tog 25 godina dugog trenda. “Lordovi” su rasprodali baš svaku dvoranu u Hrvatskoj, gdje god su se pojavili ostavljajući publiku bez daha, željnu još malo čarolije. Ovi savršeno istrenirani plesači i rekorderi u brzini stepanja, na ovoj turneji donose novu, nikada viđenu koreografiju. 
 
S napretkom tehnologije u korak ide i produkcija Lord of the Dance tima, pa ćemo na ovom nastupu vidjeti zapanjujuće specijalne efekte i izvanredni light show. U spektaklu će nastupiti 40 naistaknutijih mladih svjetskih izvođača u režijinMichaela Flatleya te uz novu glazbu Gerarda Fahyja.  
 
150.000 stepa zaoriti će Arenom Zagreb 25. svibnja i to metafizičko iskustvo se ne smije propustiti.  
 
Ulaznice za ovaj plesni spektakl  u prodaji su putem sistema Eventim.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura