Obavijesti

Promo sadržaj

Nakon dvije godine pauze, od 22. do 26. veljače, ponovno NAUTIKA, jubilarna 30. po redu!

Nakon dvije godine pauze, od 22. do 26. veljače, ponovno NAUTIKA, jubilarna 30. po redu!
9

Jedan od najposjećenijih sajmova Zagrebačkog velesajma i najposlovniji nautički sajam u Hrvatskoj. U istom terminu održat će se i 5. DANI LOVA I RIBOLOVA - međunarodni sajam opreme za lov i ribolov.

NAUTIKA

Kao jedini kontinentalni sajam nautičke branše u Hrvatskoj, po raznovrsnosti ponude sajam Nautika zanimljiv je i poslovnim ljudima i širokoj publici jer na jednom mjestu nudi ukupnost ponude; od izložbenog segmenta, B2B susreta nautičke struke do zanimljivosti za široku publiku.

Očekuje vas vrhunska ponuda jahti, glisera, čamaca, kajaka, gumenjaka, brodskih i vanbrodskih motora, oprema za ronjenje, jedrenje i druge sportove na vodi, promocija novih brodova i nautičke opreme na hrvatskom tržištu, atraktivna izložba nautičke fotografije kao i prekrasni primjerci hrvatske tradicijske brodogradnje u drvu.

Na sajmu izlaže više od 280 izlagača iz 27 zemalja, a prostire se u 7 paviljona na više od 15.000 m2 izložbenog prostora.

Prisutni su gotovo svi značajni domaći brodograditelji koji su prepoznali sajam kao mjesto gdje hrvatska poslovna izvrsnost, tradicija i iskustvo nailazi na oduševljenje posjetitelja i nautičara. Moći ćete uživati u ljepoti više od 250 izloženih plovila među kojima su čak 23 hrvatske premijere.

Jubilarnu Nautiku posjetit će i naši „zlatni“ veslači, braća Martin i Valent Sinković, europski, svjetski i olimpijski pobjednici u više različitih disciplina te nositelji svjetskog rekorda u dvojcu na pariće! Ukoliko ih želite vidjeti dođite 23. veljače 2023. u 15 sati.

SUP daske osvojile su mnoge, zato će vam vrlo korisna biti radionica za popravak SUP dasaka i kajaka na napuhavanje jer – ploviti se mora.

„Ploviti, otkrivati, živjeti“, moto je sajma, a takve su i nagrade. Uz kupljenu ulaznicu možete osvojiti glavne nagrade za posjetitelje - PEARLSEA 56 - tri dana najma sa skiperom i MIRAKUL 30 Hardtop - vikend krstarenje na motornoj jahti.

DANI LOVA I RIBOLOVA

Na Danima lova i ribolova, koji se održava u paviljonu 8 Zagrebačkog velesajma, nastupit će proizvođači i zastupnici renomiranih svjetskih brendova lovačkog oružja, odjeće i obuće, optike, opreme za ribolov te pribora za lov i ribolov. Pored izlagačkog segmenta sadržaj ove manifestacije uključuje i bogat edukacijsko-stručni program te niz atrakcija.

Hrvatski lovački savez i Hrvatski športsko ribolovni savez pripremaju lovački gastro show (kuhanje lovačkog gulaša i ribljeg paprikaša), a Lovački muzej Hrvatskog lovačkog saveza organizira Dioramu, izložbu divljih prepariranih životinja. U organizaciji Hrvatskog kinološkog saveza održat će se i revija lovačkih pasa te nastup lovačkih rogista i zborova. Na prostoru Zagrebačkog streličarskog saveza svi zainteresirani mogu se okušati u gađanju lukom i strijelom, a edukatori iz Zoološkog vrta grada Zagreba postavit će edukativnu izložbu sa zmijama koje žive u Zagrebu i njegovoj okolici.

Pokrovitelji sajmova su Grad Zagreb i Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture Republike Hrvatske, a Dani lova i ribolova održavaju se u suradnji sa stalnim partnerima Hrvatskim lovačkim savezom i Hrvatskim športsko ribolovnim savezom.

ULAZNICE I RADNO VRIJEME SAJMOVA:

Cijena ulaznice iznosi 5 eura, dok je cijena ulaznice za učenike, studente i umirovljenike 3 eura. Lovci uz predočenje lovačke iskaznice ostvaruju 20% popusta na cijenu jednokratne ulaznice.

Radno vrijeme je od srijede do subote od 10,00 do 19,00 sati, a u nedjelju sajmovi su otvoreni do 18,00 sati.

Više informacijama možete pronaći na webu i društvenim mrežama Zagrebačkog velesajma:

NAUTIKA

DANI LOVA I RIBOLOVA

FB

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!