Obavijesti

Promo sadržaj

Napravite dnevni boravak na otvorenom

Napravite dnevni boravak na otvorenom
5

Kada planirate svoje zeleno utočište, vrijedi odabrati bezvremenski stil koji će nuditi dobrobit i u nadolazećim sezonama.

Vrijedno je razmisliti o stilu koji kombinira funkcionalnost i estetiku, a osnova bi trebala biti trajnost elemenata. Elegantna jednostavnost je bezvremenska i izgledat će jednako dobro sutra kao i danas. Pogledajte prirodu i okolinu svog boravka, jer vam to može pomoći da dođete do originalnih ideja za projekt; časopisi i putovanja također su izvrstan izvor inspiracije.

Iskra inspiracije

Kako biste pomogli u planiranju prostora i odabiru namještaja i vrtnih ukrasa, izradite vizualni kolaž koji predstavlja raspoloženje, estetiku, viziju i ciljeve. Prikupljanje slika, boja, fotografija i ilustracija inspirira i pomaže u stvaranju koherentnog krajnjeg rezultata. Prilikom odabira boja poželjno je uskladiti se s okolinom. Ukrasni jastuci, na primjer, mogu naglasiti boje ili uzorke obližnjih biljaka.

Uvjerite se da su svi odabrani materijali otporni na vremenske uvjete. Pobrinite se da namještaj bude izrađen od izdržljivih materijala jer će ga tijekom godine trebati i očistiti. Baterijski visokotlačni perač AquaClean 24/18V P4A s načinom Soft-clean idealan je za osjetljive predmete i vanjski namještaj. Snažna i punjiva baterija daje dovoljno snage za čišćenje i može se koristiti s drugim kompatibilnim alatima Power For All Alliance.

Priroda je najbolji alat

Ne zaboravite – manje je više. Otvoreni prostori i svježi zrak trebali bi privući većinu pažnje dnevnog boravka na otvorenom. Možete dodati više raznolikosti svom vanjskom životnom prostoru s ukrasnim elementima kao što su posuđe i korita za cvijeće, fontane, prirodne staze ili dodajte radost zvončićima vjetra. Pazite da elementi nadopunjuju prirodu i izgled okoline.

Kako biste uživali u miru kada vaš partner brine o okolini, vrijedi razmisliti i o baterijskoj kosilici. Baterijska kosilica HandyMower 22/18V P4A je idealna kosilica za male travnjake do 50 m2, koja vam također štedi vrijeme, jer ne morate uklanjati sitno pokošene komade trave. HandyMower je vrlo lagan, okretan i jednostavan za rukovanje te se brine za sva teško dostupna mjesta, čak i ispod vrtnog namještaja, ako ga imate na travnjaku.

Vani vam ne treba puno

Svestrani dodaci poput svijetlih jastuka za ljeto ili tople dekice za jesen mogu vašoj dnevnoj sobi na otvorenom uz minimalan trud dati novi sezonski karakter. Topli izvori svjetlosti poput svijeća ili lampiona naglašavaju atmosferu i dočaravaju toplinu u hladnim noćima. Posebno u jesen vrijedi razmisliti o vatri u vrtu koja može biti središnja točka vrta i dočarati dramatičnu atmosferu. Učinite svoju dnevnu sobu na otvorenom mirnom mjestu za sjedenje, razmišljanje i opuštanje.

ClickUp! Baklja, ClickUp! Svijećnjak sa zaštitnom kupolom, ClickUp! Solarna svjetiljka kombiniraju moderan i elegantan dizajn s premium kvalitetom i pružaju toplinu u vrtu. ClickUp! cjelogodišnji lifestyle sustav je sustav različitih elemenata, kojima možete bez problema dekorirati svoj vrt ili balkon za svaku sezonu.

Za jednostavno košenje oko vatre u vrtu i uz rubove terase pomaže baterijski trimer GARDENA EasyCut 23/18V. Mala težina samo 2,4 kg za jednostavno orezivanje travnjaka i dug rad bez napora. Podesiva rezna glava pod kutom od 0, 10 ili 60 stupnjeva doseže mjesta ispod vrtne klupe, stola ili trampolina.

Više snage za više uređaja

Gardena baterije su snažan i pouzdan izvor energije, možete ih puniti po potrebi i nemaju efekt pamćenja. Osiguravaju dug radni vijek i dosljedan rad. Baterijski sustav Gardena idealan je ćak i za velike vrtove i neravne nagnute površine koje zahtijevaju više energije.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve