Obavijesti

Promo sadržaj

Osvojite majice i torbu iz hit komedije "Zašto baš on?"

Osvojite majice i torbu iz hit komedije "Zašto baš on?"
2

James Franco i Bryan Cranston čine neobično zabavan duo u priči o čudnom multimilijunašu koji se zaljubljuje u kćer prezaštitnički nastrojenog muškarca

Od trenutka kad se rodi, kći muškarcu postaje središte svemira. Pružaš joj ljubav, ohrabrenje. Gledaš kako odrasta u snažnu, samopouzdanu ženu. A onda se jednog dana susretneš licem u lice s ljubavi njezinog života.

James Franco i Bryan Cranston čine neobično zabavan duo u priči o čudnom multimilijunašu koji se zaljubljuje u kćer prezaštitnički nastrojenog muškarca. Ovo je urnebesna komedija o klasičnoj priči strogog oca koji upoznaje dečka svoje kćeri kojeg (naravno) ne odobrava.

Za vrijeme praznika, Ned (Bryan Cranston), zaštitnički nastrojen otac i njegova obitelj dolaze u posjet kćeri na Stanford, gdje on upoznaje svoju najveću noćnu moru: njezinog dobroćudnog, socijalno zaostalog, izrazito bogatog dečka, Lairda (James Franco). Ograničeni Ned misli da Laird, nije dovoljno dobar za njegovu kćer te pokušava shvatiti što ona vidi u njemu. Jednostrano suparništvo — Nedov napadaj panike — eskalira kada shvati da Laird namjerava zaprositi njegovu kći za Božić.

Režiju potpisuje John Hamburg, producenti su Shawn Levy, Ben Stiller, Jonah Hill i Dan Levine. Uz James Francoa i Bryana Cranstona u filmu glumi i Zoey Deutch koju znamo iz hita Djedica pušten s lanca.

Hit komediju ¨Zašto baš on?¨, u distribuciji Blitza, pogledajte od DANAS u svim kinima.

Povodom prvog dana prikazivanja Blitz dijeli 2 ženske i 2 muške majice te torbu! Najbrži koji ostave svoje podatke osvajaju jednu od nagrada!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Andrija Topić novi član Uprave za akvizicije i integracije u Studencu
PROMO

Andrija Topić novi član Uprave za akvizicije i integracije u Studencu

Strateškim odabirom kompanija za preuzimanje i težnjom izvrsnosti u složenim procesima njihove integracije, Studenac nastavlja širenje na hrvatskom tržištu

Jeste li znali da se prava mala tvornica čokolade skriva u Opatiji?
PROMO

Jeste li znali da se prava mala tvornica čokolade skriva u Opatiji?

Uživajte u čarima odmora u hotelu Continental u Opatiji
Nastavi tradiciju uz Staročeško
PROMO

Nastavi tradiciju uz Staročeško

U današnje vrijeme, kod pristupa potrošačima sve je bitnija autentičnost i postojanost branda, a još bitnija je i očuvanost tradicije. Upravo smo na tradiciju najponosniji u Pivovari Daruvar kao nešto što iznimno poštujemo i čuvamo.