Obavijesti

Promo sadržaj

National Geographic vodi djecu na zabavno i poučno putovanje!

National Geographic vodi djecu na zabavno i poučno putovanje!

Stigla je nova kolekcija – “Moja prva enciklopedija”

Znate li zašto zebra ima pruge? Koja je najbrža kopnena životinja? Kako zrakoplov leti i zašto brod neće potonuti? A kako komuniciraju dupini? Odgovore na ova i brojna druga zanimljiva pitanja potražite u novoj kolekciji National Geographica!

Obrazovna i zabavna ”Moja prva enciklopedija” puna je prekrasnih fotografija i zanimljivih podataka o životinjama, biljkama, morima, znanosti, svemiru, Zemlji i svemu što nas okružuje. Svaka knjiga potiče interaktivnost, zadovoljava dječju znatiželju i stimulira djecu da postanu mali istraživači našeg planeta.

U knjigama su poučne činjenice obrađene na jednostavan i zabavan način kako bi i oni najmlađi lakše naučili nešto novo. Djeci se u istraživanju svijeta mogu pridružiti i roditelji pa naučiti, primjerice, da anakonda nakon obilnog obroka može tjednima ili mjesecima ništa ne jesti. Ili pak da većinu kisika koji ljudima treba za disanje stvaraju biljke koje žive - u moru!

Tajne i čuda našeg svijeta čekaju da ih otkrijete! Svakog petka otkrijte nešto novo i uživajte u zanimljivim naslovima. Prvu knjigu ”Životinje” potražite od 28. siječnja po promotivnoj cijeni od samo 14,99 kn, a ostale knjige po 29,99 kn. Knjige su dostupne na svim kioscima, u supermarketima, poštama te na shop.egmont.hr.

Od svemira do dubokog plavog mora, krenite na zabavno i fascinantno putovanje kroz nevjerojatan svijet National Geographica!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Sve što znamo o novoj sezoni 'Uvoda u anatomiju'
PROMO

Sve što znamo o novoj sezoni 'Uvoda u anatomiju'

Kada je „Uvod u anatomiju“ tek počeo s emitiranjem u ožujku 2005. godine, nitko nije mogao predvidjeti koliko će brzo serija dosegnuti međunarodnu slavu.

Iberogast®: Prirodno rješenje za probavne smetnje
PROMO

Iberogast®: Prirodno rješenje za probavne smetnje

Svi mi, bez iznimke, barem jednom u našem životu doživjeli smo neugodnosti povezane s problemima probavnog sustava.
Mjesečni horoskop za svibanj: Djevicu čeka ljubav, Lava prekid
ZA SVAKI ZNAK ZODIJAKA

Mjesečni horoskop za svibanj: Djevicu čeka ljubav, Lava prekid

Jake pozicije Venere u Biku i Marsa u Ovnu snažan su poticaj za ostvarenje poslovnih, ali i ljubavnih želja. Donosimo što vas čeka, ocjene mjeseca i najbolje datume