Obavijesti

Promo sadržaj

Natjecatelji 'Hell's Kitchena' neće dijeliti samo kuhinju: Čeka ih izolacija bez kontakta

Natjecatelji 'Hell's Kitchena' neće dijeliti samo kuhinju: Čeka ih izolacija bez kontakta
5

Novi uzbudljivi show 'Hell's Kitchen Hrvatska' počinje sljedeću srijedu od 21.15 sati na RTL-u, a osim u kuhinji, drama i emocije krčkat će se i nakon što kandidati skinu pregače, a sve će snimati kamere od 0 do 24

Naime, 18 kandidata morat će pokazati da su, osim timskog rada, spremni i na zajednički život jer upravo ih je to dočekalo po dolasku na set.

Uz to što zajedno kuhaju, dijele recepte, rade, izvršavaju izazove chefa Gretića i natječu se protiv suparničkog tima, natjecatelji i žive skupa u smještaju pored restorana.

Svi oni bit će smješteni u stambenom prostoru od 600 kvadrata, na raspolaganju im je veliki dnevni boravak s kuhinjom, vrt, mala teretana te dvije spavaonice.

Uz to, natjecatelji žive u potpunoj izolaciji bez kontakta s vanjskim svijetom i bilo kakvih novosti, tako da će jedine osobe s kojima će se ''družiti'' biti članovi produkcijskog tima te gosti u studiju za koje će kuhati večere.

U stambenom će prostoru skupa provoditi trenutke dana i noći, graditi prijateljstva, rješavati razmirice i učiti funkcionirati među toliko različitim karakterima na istom mjestu te igrati timski, što ponekad neće biti tako lako. Jer svakim novim izazovom drama raste, ulog i želja za pobjedom sve su veći, a tenzije sve nepredvidljivije.

Kada se temperatura u kuhinji podigne, napetost, emocije i natjecateljski duh sele se u ''kuću'' pa će biti zanimljivo vidjeti kako će se razvijati njihovi odnosi.

Cilj je da svih 18 kandidata živi kuhinju, da svaki razgovor, svaka ideja i misao bude vezana uz kuhinju. Koliko im to vrijeme provedeno zajedno može pomoći? Može dosta, ali možda i odmoći... Tu se stvaraju i tenzije, ponekad može biti i malo teško biti stalno s istim osobama...“, ističe chef Gretić.

A da bi svaki trenutak smijeha, drame, svađe, proslava, podrške i iskrenih emocija bio zabilježen, svaku sekundu njihovog puta u showu prati 55 kamera raspoređenih po setu, pa tako i u stambenom prostoru.

Što nominirani kandidati misle o svojim timovima, kako će se kandidati koji su pogriješili u izazovu iskupiti svojem timu i hoće li biti pričanja iza leđa ili, pak, sabotaže? Što tko misli o kome, bit će otkriveno vrlo brzo. Podsjeća li to na 'Big Brother'?

Dinamični zadaci, nepredvidivi odnosi, emocije, pritisak, drama i vrhunske delicije očekuju gledatelje već iduće srijede od 21.15 sati u novom showu 'Hell's Kitchen Hrvatska' na RTL-u, a dan ranije i na streaming platformi Voyo.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Kakva je budućnost slovenskih gradova i kakvu ulogu u tome imaju pametni gradovi?
PROMO

Kakva je budućnost slovenskih gradova i kakvu ulogu u tome imaju pametni gradovi?

Tehnološke inovacije poput pametnih gradova imat će ključnu ulogu u oblikovanju budućnosti slovenskih gradova. Te inovacije mogu pomoći u uštedi energije, poboljšanju sigurnosti i kvaliteti života

Gigantski krokant sv. Duje za proslavu Bobisovog 75. rođendana i Sudamje
PROMO

Gigantski krokant sv. Duje za proslavu Bobisovog 75. rođendana i Sudamje

Iz Bobisa pozivaju: "Pridružite se Bobisu i gradu Splitu, u utorak 7. svibnja, na splitskim Prokurativama i budite dio povijesti dok slavimo ovogodišnju Sudamju i 75 godina legendarnog Bobisa.“
Odmorite se u njegovanom vrtu
PROMO

Odmorite se u njegovanom vrtu

Robotska kosilica brine se za uređenje okoliša što znači da možete uživati ​​u miru i tišini tijekom vikenda i usredotočiti se samo na opuštanje