Obavijesti

Promo sadržaj

Naučite kako trgovati cijenom dionica zrakoplovnih tvrtki

Naučite kako trgovati cijenom dionica zrakoplovnih tvrtki

Zrakoplovne tvrtke su prošle kroz teških nekoliko godina otkako su globalne karantene bez presedana dovele prvo do praznog neba, a zatim do dugotrajnog smanjenja broja letova.

Međutim, kako se situacija sa Covidom poboljšava, putnici su se vratili u zrak, željni putovanja.

Međunarodno udruženje zračnog prometa očekuje da će se industrija vratiti profitabilnosti do 2023. godine. Zajedno, očekuje se da će zrakoplovne tvrtke generirati svjetsku neto dobit od 779 milijardi dolara, a očekuje se da će industrija porasti za 25,5% u sljedećih pet godina.

Fortrade, za sve koji su zainteresirani naučiti kako trgovati cijenom dionica zrakoplovnih tvrtki (takozvani financijski ugovor za razliku, engl. CFD) ili jednostavno žele proširiti svoje znanje, pripremio je besplatni vodič “Kako trgovati cijenom dionica”. Vodič je prilagođen svim razinama znanja i možete ga preuzeti preko linka ispod.

Besplatni vodič “Kako trgovati cijenom dionica” preuzmite ovde.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Dionice zrakoplovnih tvrki nadmašile su većinu ostalih sektora. Tijekom posljednja tri mjeseca, dionice Delta Airlines porasle su za 9,88%, Easyjeta za 11,9%, dok je Lufthansa u istom razdoblju porasla za 42,79%. Prihodi zrakoplovnih kompanija su porasli, a očekuje se da će nadolazeća sezona financijskog izvještavanja u siječnju donijeti još bolje rezultate.

Investicijske banke vrlo su pozitivne u pogledu izgleda zrakoplovnih tvrtki. Deutsche Bank je postavio ciljnu cijenu dionica American Airlines na 25 dolara, što znači rast od gotovo 100%. Barclays je postavio ciljnu cijenu za Delta Airlines od 38 dolara.

Unatoč nedavnom gospodarskom padu i energetskoj krizi u Europi, mnogi analitičari vjeruju da je sada dobro vrijeme za trgovanje dionicama zrakoplovnih tvrtki, pogotovo ako cijene sirove nafte (glavni sastojak mlaznog goriva) ostanu oko ili ispod 80 dolara.

Besplatni vodič “Kako trgovati cijenom dionica” preuzmite ovde.

Izvori: CNBC, Simple Flying, MarketWatch, TipRanks, MT4 platforma

CFD-ovi su kompleksni visoko spekulativni instrumenti, koji donose visoki rizik brzog gubitka novca zbog financijske poluge ili zaduživanja. Trebate dobro razmotriti razumijete li kako CFD-ovi funkcioniraju i možete li podnijeti visoki rizik od gubitka svog vašeg investiranog kapitala. Budite svjesni: možete izgubiti sve, no ne više od salda na računu za trgovanje. 84% računa malih ulagatelja izgubi novac tijekom trgovanja CFD-ovima. Ti proizvodi možda nisu prikladni za sve klijente, stoga svakako morate biti sigurni da razumijete rizike i potražiti neovisan savjet. Ukoliko nastavite investirati u ugovore za razliku (CFD) na virtualne valute, zapamtite da su vrijednosti izuzetno volatilne i mogu rezultirati značajnim gubicima kroz kratko razdoblje. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu ili zahtjev za transakcijom u bilo kojem financijskom instrumentu. Fortrade odbacuje svaku odgovornost za bilo kakvu uporabu ovih informacija, kao niza bilo kakve posljedice koje nastanu kao posljedica uporabe ovih informacija. Ne daju se bilo kakva jamstva točnosti ili potpunosti tih informacija te, stoga, svaka osoba koja djeluje na temelju tih informacija, čini to u potpunosti na vlastiti rizik. Informacije na ovom web-mjestu nisu namijenjene za stanovnike Sjedinjenih Država ili Belgije i nisu zamišljene da budu distribuirane ili korištene od strane bilo koje osobe, u bilo kojoj državi ili jurisdikciji u kojima bi takva distribucija ili upotreba bila u suprotnosti s lokalnim zakonima ili regulativom.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu
PROMO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu

Motor, loza, kuhača
Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani
PROMO

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani

Tvrtka BIOVITALIS d.o.o. osnovana je 1996. godine i od tada njezin tim stručnjaka razvija i proizvodi prirodnu kozmetiku i dodatke prehrani koji doprinose zdravlju. Tvrtkom upravljaju supružnici Ivana Zagorec Kolednjak, magistra farmacije, i Stjepan Kolednjak, magistar ekonomije.