Obavijesti

Promo sadržaj

Ne morate žuriti u trgovine, pivo vam stiže na kućnu adresu

Ne morate žuriti u trgovine, pivo vam stiže na kućnu adresu

Uz nekoliko klikova na narucipivo.hr vaše pivo stiže na vašu adresu. Minimalna kupnja je 77 kuna, a rundu možete naručiti u bilo koje doba dana. Super je stvar i što se cijene niže nego u trgovinama...

Pripremate zabavu na otvorenom ili vam se jednostavno ne ide do trgovine, a želite vrhunska pića? Nema problema. Okus piva nije se mijenjao, ali zato način na koji se dolazi do piva definitivno jest. Tu je za vas narucipivo.hr! 


Svi bi se trebali držati odgovornog ponašanja, a uz narucipivo.hr i to je moguće. I zato - ostanite u svojoj gajbi i ne razmišljajte do kada vam trgovina radi. Minimalna kupnja je 77 kuna, a rundu možete naručiti u bilo koje doba dana, a dostavu očekivati unutar 24sata, svakim radnim danom od 9 do 17 sati. I još jedna super stvar - cijene su niže nego u trgovinama.


Proizvodi se dostavljaju na području cijele Hrvatske, i to u Karlovcu, Zagrebu, Zaprešiću, Samoboru, Velikoj Gorici, Dugom Selu, Varaždinu, Osijeku, Puli, Rijeci, Splitu, Zadru i Varaždinu.


Osim toga, na naruciopivo.hr stalno su i razne akcije. Naručite li bilo koji paket od 24 limenke Karlovačko (0,5 l), Karlovačko Radler (0,5 l), Krušovice (0,5 l) ili Stari Lisac (0,33 l), na dar dobivate majicu kratkih rukava Karlovačko znalac. No to nije sve. Baš svaka narudžba donosi i iznenađenja u obliku majica, čaša i gratis piva, ali morate požuriti - darova ima do isteka zaliha. Pivo do kupca dolazi u nepovratnoj ambalaži, limenke i boce zapakirane su u transportna pakiranja, a multipakiranja su dodatno zaštićena kartonskim vrećicama. Web narucipivo.hr je prava stvar. 

Pridružite se i Nacionalnom online Chill&Grillu, pošaljite nam najkreativniju fotku svog roštilja i osvojite prebogate nagrade! Prvih 10 originalnih fotografija nagrađujemo Chill&Grill mix paketom Podravke, Karlovačkog, Ravlića i KTC-a, idućih 10 sretnika osvaja Chill&Grill duo paket Podravke i Karlovačkog, a zadnji krug dobitnika osvaja 30 Podravka Chill&Grill paketa. Otvorite sezonu roštiljanja na najbolji mogući način! Požurite jer natječaj traje od 9. do 16 . svibnja! Požurite s prijavama na linku. 
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve