Obavijesti

Promo sadržaj

Ne postoji osoba koja ne može naučiti neki strani jezik

Ne postoji osoba koja ne može naučiti neki strani jezik
3

Kod učenja stranih jezika ključno je da odabrana škola ili program donesu rezultate u učenju

Kada smo pripremali početak rada na projektu u zapadnoj Aziji, problem jezika pokazao se puno većim izazovom od očekivanog jer je engleski jezik odabran kao službeni jezik projekta. Gospođa Gorana Rajčić iz škole stranih jezika Boutique Lingua odlično je prepoznala naše stvarne mogućnosti i potrebe u izuzetno kratkom roku. Njihova metoda pokazala se kao odličan izbor jer je prilično heterogenu grupu polaznika uspješno okupila i motivirala potpuno nestandardnim načinom prijenosa znanja i učenja, kaže Mladen Amidžić, vlasnik i predsjednik Uprave kompanije Trilix d.o.o. koji je koristio usluge Boutique Lingua. 

Direktorica i osnivačica Gorana Rajčić kaže da je u današnje vrijeme globalizacije dobro poznavanje i korištenje barem jednog stranog jezika standard i nužan alat u životu. 
"Kod učenja stranih jezika ključno je da  odabrana škola ili program donesu rezultate u učenju. Boutique Lingua svoj program temelji na individualnom pristupu učenju ili usavršavanju stranog jezika jer se stvara odnos uzajamnog povjerenja u kojem predavač postaje vodič, a polaznik aktivno i samostalno savladava željene jezične konstrukcije" - ističe Gorana Rajčić. Upravo je ideja o realnom i kvalitetnom rezultatu temeljni pokretač škole.   


"Ne postoji osoba koja ne može naučiti neki strani jezik. Temelj ljudske komunikacije je upravo govor, a svaki jezik je baš to" - kaže prof. Rajčić koja je sudjelovala u panelu “Pogled u sutra: Kako i što učiti danas za zanimanja budućnosti” koji je održan na konferenciji “Bolje obrazovanje, bolja Hrvatska” u srijedu 29.11. u prostoru Obrtničke komore Zagreb

"Tijekom školovanja u više navrata učio sam ili bolje kazati, započinjao sam učiti engleski jezik, što nije rezultiralo dovoljnim znanjem jezika. Zbog potreba posla kojim se danas bavim dosta sam čitao engleske tekstova, ali verbalno i pisano izražavanje (uz gramatiku) bilo mi je gotovo nemoguće. Upravo zbog razlike u znanju elemenata jezika i zbog specifičnih potreba posla izabrao sam individualni program učenja engleskog jezika u Boutque Lingua školi stranih jezika jer su razumjeli moj osobni stupanj jezične „/ne/zrelosti“ i prilagodili program mojim potrebama. Program je kombinirao više klasičnih stupnjeva jezične „zahtjevnosti“ jer kako sam naveo različiti su stupnjevi mog znanja engleskog vokabulara od znanja gramatike, a to se na klasičnim tečajevima ne nudi.
Danas nakon godinu dana rada znatno sam poboljšao svoje znanje, a na poslovnim sastancima sudjelujem koristeći engleski jezik suverenije nego ikad ranije"
- opisao nam je svoje iskustvo Nikola Markovinović , Voditelj konzultinga & CISO at Trilix d.o.o.
Upravo je ideja o realnom i kvalitetnom rezultatu temeljni pokretač u školi stranih jezika Boutique Lingua. Njihov program polaznicima omogućuje da se pripreme za bilo koju životnu situaciju.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Papa Siksto V. - "Božji urbanist" koji je od Rima napravio metropolu
PROMO

Papa Siksto V. - "Božji urbanist" koji je od Rima napravio metropolu

Matej Sunara istražuje arhitektonsku baštinu Pape Siksta V. u Rimu, koji je obnovio crkve, sagradio palače, fontane i vodovod, te popločao ulice radi bolje povezanosti grada

Fantastični okusi, vrhunski stručnjaci i nezaboravna zabava na Weekend Food Festivalu
PROMO

Fantastični okusi, vrhunski stručnjaci i nezaboravna zabava na Weekend Food Festivalu

Najbolji odabir okusa i sadržaja ove je godine u staru rovinjsku Tvornicu duhana privukao više od 2500 tisuće posjetitelja na treći po redu Weekend Food Festival.
Održivi razvoj kao odrednica poslovanja osiguratelja u borbi protiv klimatskih promjena
PROMO

Održivi razvoj kao odrednica poslovanja osiguratelja u borbi protiv klimatskih promjena

Društva za osiguranje primjenjuju čitav niz održivih pristupa unutar svojih poslovnih strategija