Promo sadržaj

Komentari 0

Ne propustite zanimljiv umjetnički event “Make it count Art Sessions Wasted” 20.08.

Ne propustite zanimljiv umjetnički event “Make it count Art Sessions Wasted” 20.08.

WASTED je novi art session projekt koji kombinira glazbu i druge vrste umjetnosti spajajući ih u sasvim novi lifestyle doživljaj. Ovaj glazbeni showcase osmišljen u suradnji s umjetnicima predstavit će nove i stare ARTS&CRAFTS talente u svim granama umjetnosti!

Prvi WSTD održat će se 20. kolovoza u CHINATOWN DISTRICT-u, Katran, Radnička cesta 27 u Zagrebu. Wasted je dio svjetske inicijative JD MAKE IT COUNT koja pronalazi i podržava inovativne umjetnike, kao i sve svoje vjerne potrošače, potičući ih na kreativnost. Kampanja Make It Count  prikazuje novi način razmišljanja 154-godine starog Tennessee brenda koji slavi ljude koji se s njim poistovjećuju.

Glazbeni program započet će s jakim snagama trap i hip hop glazbe. Let’s goooooooo!!!!!

MUSIC ARTISTS:

ZEMBO LATIFA

KHAN

RAP RIBERY

DELTA

DJU

EMA

TONI.DRAMA

DJ SAMO KAOS

 

U Arts & Crafts segmentu eventa možete pogledati radove Adriana Nokaja i Alena Marina.

ADRIANO NOKAJ - NOKAJ NAKIT

Poznati zagrebački umjetnik art nakita Adriano Nokaj koji je ranije Hendrixov most pretvorio u kolekciju nakita i dalje nas oduševljava svojim inovativnim idejama i kolekcijama.

Na Wastedu će Nokaj predstaviti novu kolekciju simboličnog imena CIGLA, izrađenu od recikliranog bakra.

U fokusu autora je muški nakit – spoj grubog i nježnog dizajna, koji ostavlja dojam ležerne nezavršenosti, a u isto vrijeme čini unikatan komad nakita kojeg je nemoguće ponoviti. Čvrstoća metala omekšana je organskim formama, te nosi jasan pečat ručne obrade i zaboravljenih vještina. Inspiracija mu je uvijek priroda i njeni utjecaji, nesavršenosti koje čine karakter, njena nepredvidivost. Jake kontraste odnosno suprotnosti koje su prisutne u svima nama, Adriano komunicira putem nakita, koristeći plemenite i neplemenite metale, u plemenitom nastojanju da u svemu pronađe ljepotu.

Izložba Alena Marina, glazbenika i frontmana benda  Kojoti

Alen Marin predstavit će kolekciju ručno izrađenih lampi koje kreira od starih kazeta, ploča, boca Tennessee whiskeya i drugih kultnih sitnica.  Alen je otkrio svoj novi talent i stvorio malu radionicu u kojoj zaboravljenim i prašnjavim uspomenama daje novi život. Materijale za izradu lampi nabavlja svugdje, a najviše od prijatelja. Svaka kazeta, CD i ploča koju donesu Alenu daje inspiraciju i podsjećaju ga na djetinjstvo. Smatra ih prelijepim i značajnim predmetima iz toga razdoblja, koje na ovaj način spašava, a pritom i ugodno popunjava svoje slobodno vrijeme.

Zato, ukoliko ste željni relaksacije u umjetničkom okruženju uz top trap i hip hop izvođače, neće pogriješiti ako u kalendarima petak, 20. kolovoza rezervirate za “Make it count Art Sessions Wasted” u zagrebačkom Chinatownu. Ulaznice nabavite u sustavu Entrio.