Obavijesti

Promo sadržaj

Ne propustite zanimljiv umjetnički event “Make it count Art Sessions Wasted” 20.08.

Ne propustite zanimljiv umjetnički event “Make it count Art Sessions Wasted” 20.08.
9

WASTED je novi art session projekt koji kombinira glazbu i druge vrste umjetnosti spajajući ih u sasvim novi lifestyle doživljaj. Ovaj glazbeni showcase osmišljen u suradnji s umjetnicima predstavit će nove i stare ARTS&CRAFTS talente u svim granama umjetnosti!

Prvi WSTD održat će se 20. kolovoza u CHINATOWN DISTRICT-u, Katran, Radnička cesta 27 u Zagrebu. Wasted je dio svjetske inicijative JD MAKE IT COUNT koja pronalazi i podržava inovativne umjetnike, kao i sve svoje vjerne potrošače, potičući ih na kreativnost. Kampanja Make It Count  prikazuje novi način razmišljanja 154-godine starog Tennessee brenda koji slavi ljude koji se s njim poistovjećuju.

Glazbeni program započet će s jakim snagama trap i hip hop glazbe. Let’s goooooooo!!!!!

MUSIC ARTISTS:

ZEMBO LATIFA

KHAN

RAP RIBERY

DELTA

DJU

EMA

TONI.DRAMA

DJ SAMO KAOS

 

U Arts & Crafts segmentu eventa možete pogledati radove Adriana Nokaja i Alena Marina.

ADRIANO NOKAJ - NOKAJ NAKIT

Poznati zagrebački umjetnik art nakita Adriano Nokaj koji je ranije Hendrixov most pretvorio u kolekciju nakita i dalje nas oduševljava svojim inovativnim idejama i kolekcijama.

Na Wastedu će Nokaj predstaviti novu kolekciju simboličnog imena CIGLA, izrađenu od recikliranog bakra.

U fokusu autora je muški nakit – spoj grubog i nježnog dizajna, koji ostavlja dojam ležerne nezavršenosti, a u isto vrijeme čini unikatan komad nakita kojeg je nemoguće ponoviti. Čvrstoća metala omekšana je organskim formama, te nosi jasan pečat ručne obrade i zaboravljenih vještina. Inspiracija mu je uvijek priroda i njeni utjecaji, nesavršenosti koje čine karakter, njena nepredvidivost. Jake kontraste odnosno suprotnosti koje su prisutne u svima nama, Adriano komunicira putem nakita, koristeći plemenite i neplemenite metale, u plemenitom nastojanju da u svemu pronađe ljepotu.

Izložba Alena Marina, glazbenika i frontmana benda  Kojoti

Alen Marin predstavit će kolekciju ručno izrađenih lampi koje kreira od starih kazeta, ploča, boca Tennessee whiskeya i drugih kultnih sitnica.  Alen je otkrio svoj novi talent i stvorio malu radionicu u kojoj zaboravljenim i prašnjavim uspomenama daje novi život. Materijale za izradu lampi nabavlja svugdje, a najviše od prijatelja. Svaka kazeta, CD i ploča koju donesu Alenu daje inspiraciju i podsjećaju ga na djetinjstvo. Smatra ih prelijepim i značajnim predmetima iz toga razdoblja, koje na ovaj način spašava, a pritom i ugodno popunjava svoje slobodno vrijeme.

Zato, ukoliko ste željni relaksacije u umjetničkom okruženju uz top trap i hip hop izvođače, neće pogriješiti ako u kalendarima petak, 20. kolovoza rezervirate za “Make it count Art Sessions Wasted” u zagrebačkom Chinatownu. Ulaznice nabavite u sustavu Entrio.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Zamijenite stare krovne prozore novima i kupite vanjsku tendu za zaštitu od vrućine za 1 euro
PROMO

Zamijenite stare krovne prozore novima i kupite vanjsku tendu za zaštitu od vrućine za 1 euro

Jeste li znali da zastarjeli krovni prozori mogu pridonijeti gubitku energije zbog loše izolacije, propuštanja zraka i dotrajalosti materijala?

Za Pastorov rebranding i kampanju, Superstudio osvojio 3 zlatne ideje X
PROMO

Za Pastorov rebranding i kampanju, Superstudio osvojio 3 zlatne ideje X

Tvornica Pastor, najveći proizvođač vatrogasne opreme u ovom dijelu Europe, prošle je godine u velikom stilu objavila početak novog uzbudljivog poglavlja u svom poslovanju.
Papa Siksto V. - "Božji urbanist" koji je od Rima napravio metropolu
PROMO

Papa Siksto V. - "Božji urbanist" koji je od Rima napravio metropolu

Matej Sunara istražuje arhitektonsku baštinu Pape Siksta V. u Rimu, koji je obnovio crkve, sagradio palače, fontane i vodovod, te popločao ulice radi bolje povezanosti grada