Obavijesti

Promo sadržaj

Nećemo vratiti Krašuljke i Krašotice – imamo nešto puno bolje

Nećemo vratiti Krašuljke i Krašotice – imamo nešto puno bolje
9

Zaboravite na dugačke hvalospjeve tomu kako se neodoljivo tope u ustima, pretjerane opise njihove savršeno prhke teksture i veličanje njihovog nepogrešivo doziranog punjenja. Iz Kraševe tvornice stižu kolačići koji su jednostavno – PreKrašni

Naravno da bismo sad u ovom dijelu teksta trebali pisati o super kvaliteti novih kolačića koji će ispuniti svačiji dan komadićima energije i užitka. Mogli bismo, ali nećemo. Zašto? Zato što znamo da će svatko odabrati svoje PreKrašne i sve će mu u trenutku biti jasno. Ako je dan ispunjen trenucima, zašto oni ne bi bili PreKrašni? Kakav kolačić, takav trenutak. PreKrašan.

9
| Foto: Kraš

PreKrašni kolačići zagovaraju ljubav i toleranciju te tako dolaze u različitim okusima i različitim bojama kako bi udovoljili najistančanijim nepcima. U svijetu koji promiče izvrsnost, agilnost i konstantnu potrebu za dostizanjem još većih i boljih ciljeva te ulaganje u budućnost, PreKrašni ističu da je vrijeme da se svi okrenemo ovom jedinstvenom trenutku sadašnjosti i uživamo u trenutku, PreKrašnom trenutku. PreKrašnost je osjećaj kad si opušten, kad više nije bitno jesi li zakasnio na onaj sastanak dvije minute, slaže li ti se boja majice s uzorkom na cipelama i je li ti nova bijela košulja uprljana s malo fine i ukusne čokolade. U novom svijetu PreKrašnog trenutka mirimo se s tim da je bijela košulja savršena za fleke i da, ako već treba stajati mrlja na njoj – neka bude slatka mrlja, čokoladna ili ne. PreKrašnost je nešto što svaki pojedinac za sebe sam bira, a tu uskaču PreKrašni kolačići da podsjete na to da je u svakom trenutku moguće pronaći nešto pozitivno – onaj PreKrašan trenutak shvaćanja da je život lijep, da ne treba komplicirati i da je jednostavnost put k miru i sreći.

PreKrašni dolaze u osam različitih okusa te tako svatko može izabrati omiljeni kojim će stvoriti svoj PreKrašan trenutak. Kolačići sa sjemenkama suncokreta i sezamom, s komadićima tamne čokolade, s komadićima mliječne čokolade i kikirikija preliveni čokoladom, s punjenjem okusa limuna, s punjenjem od jabuke, s punjenjem od višnje, s kakao punjenjem i s nougat punjenjem – svi su na svoj način PreKrašni. Dolaze u pakiranjima od 200 do 220 grama i PreKrašno stoje na policama svih većih trgovina u Hrvatskoj.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve