Obavijesti

Promo sadržaj

Neda Parmać: „NoA je iz mene iznjedrio autora koji se ne boji ispričati svoju priču“

Neda Parmać: „NoA je iz mene iznjedrio autora koji se ne boji ispričati svoju priču“

Svoj uspješni glazbeni put, Neda Parmać nastavit će u Menartu, a pjesma „Samo tvoja“ prvi je singl koji predstavlja

Iako su prijatelji dugi niz godina, Neda Parmać i njezin glazbeni kolega Elvis Sršen NoA, došli su na ideju da zajedničkim snagama u jednu pjesmu spoje neosporan Noin talent i Nedin raskošan vokal.

Godinama tragam za autorom, tj. osobom koja bi me trebala toliko dobro poznavati da iznjedri nešto što bi me glazbeno savršeno opisivalo i obuhvaćalo. Kao i uvijek, ta osoba ti je ili pred nosom ili si ti sama ta osoba. U mom slučaju obje su tvrdnje točne.

Elvis, moj dugogodišnji prijatelj iz doline, nevjerojatno talentiran glazbenik, jednu večer poslao mi je ideju za pjesmu. Iako sam već bila u polusnu i zapravo odgovorila da ne mogu poslušati jer mala leži pored mene, vrag mi nije dao mira i ne bilo mi teško, ustanem po slušalice.

To je bilo to!

Na pjesmi smo radili više od pola godine i nismo ju htjeli pustiti dok oboje nismo bili 100 % zadovoljni s onim što čujemo. Glazbu za pjesmu „Samo tvoja“ napisao je NoA, a tekst sam pisala ja. Aranžman smo napravili zajedno.“ – rekla je Neda Parmać prilikom predstavljanja pjesme

Za pjesmu je snimljen i video spot u režiji Tomislava Povića koji pogledajte ovdje:

Vrijeme nam je pomrsilo planove tako da smo video, koji je prvotno trebao biti sniman vani, snimili u stanu moje drage suradnice, prijateljice i stilistice Branke Sovar aka Modna Sova.Tomislav Pović s kojim sad surađujem na 4. videu u zadnje dvije godine je uspio ponovo izvući maksimum iz cijele situacije, tako da mi je na kraju drago da je pala kiša i da imamo jedan opušteni uradak kao što i pristaje ovoj ludoj pjesmi.“ – našalila se Neda.

Elvis Sršen NoA, genijalni glazbenik koji je i sam nedavno izbacio svoj album prvijenac, oduševljen je ovom suradnjom i zapravo ni sam ne zna zašto već ranije nije s Nedom snimio neku pjesmu.

Neda i ja se znamo toliko dugo da stvarno nije normalno da smo tek sad napravili pjesmu zajedno. Svirao sam na njezinoj maturalnoj zabavi, a na mojoj maturalnoj zabavi je svirao njezin otac. Zar to nije precool?  Općenito, cijela njena obitelj mi je u srcu. Sjećam se uvijek jedne svoje svirke davno u Purgeraju, nešto se zakompliciralo i Sanja Parmać koja je tada s nama pjevala u bendu, nije mogla na svirku i Neda je uskočila doslovno na dan svirke i totalno razvalila. Glazbeno nam se životi stalno isprepliću i uvijek smo znali da ćemo raditi nešto skupa, ali eto, tek sad u ovoj glupoj koroni smo otišli korak dalje i zaista snimili pjesmu. Ja sam imao neki dobar groove i tu neku melodiju za refren u glavi već neko vrijeme i poslao sam Nedi. Ona se oduševila i krenuli smo raditi na pjesmi. Kako sam na pjesmi radio intenzivnoj u razno raznim satima, sve sam instrumente odsvirao, izmiksao i masterirao. Naravno, uz Nedin svakodnevni upliv povratnih informacija i sugestija. Mislim da smo napravili jednu dobru, zdravu, beskompromisnu plesnu stvar za koju se nadam da će zaživjeti kod publike, na svirkama i na radio postajama. I da se zna, tek počinjemo.“ – rekao je Elvis Sršen NoA

Novu pjesmu Nede Parmać „Samo tvoja“ slušajte na svim digitalnim servisima: https://bfan.link/samo-tvoja

Nedu Parmać pratite na Facebooku i Instagramu

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.