Promo sadržaj

Komentari 0

Nedostaje vam zabava? Fun Park Biograd otvara sezonu 29. i 30.5. s brojnim iznenađenjima

Nedostaje vam zabava? Fun Park Biograd otvara sezonu 29. i 30.5. s brojnim iznenađenjima

Najveći tematsko zabavni park otvara svoja vrata 29 i 30.5.2021 i uvodi vas u pravu ljetnu avanturu i nove pustolovine

Brojna ekipa iz najvećih svjetskih Blockbustera provesti će vas od prapovijesne ere,  piratskih bitaka, Divljeg zapada pa sve do svemirskih avantura. Ovo raskošno mjesto zabave koje vas baca u pustolovine koje ste gledali na filmskih platnima oduševio je i strane posjetitelje, a nakon zimskih dana koje su mnogi proveli u svojim domovima, bit će svakako pravo osvježenje vrhunske zabave za cijelu obitelj.  Uz obilje pustolovina na raznim atrakcijama ekipa Fun Parka Biograd pripremila je i  zabavan program za sve uzraste u kojemu mogu sudjelovati i veliki i mali, a sve su to začinili natjecanjima na kojima možete osvojiti i nagrade. Razlog više da s njima krenete u prave ljetne avanture!!!

PROGRAM OTVORENJA 29. i 30.05.2021.

Stoga okupite ekipu jer će vam trebati pravi tim za pobjedu na brojnim igrama i natjecanjima. I naravno odbacite brige i naoružajte se dobrim raspoloženjem. Svijet zabave sa slatkim poklonima čeka vas već od 14 sati.

Event: https://www.facebook.com/events

WILD WILD WEST - pun pogodak za nezaboravan provod!

Nakon programa otvorenja park će odjenuti Wild West outfit kada će sve posjetitelje dočekati kauboji i Indijanke. Uz country glazbu i dobru zabavu krenite u avanture Divljeg zapada. Wild west pogon Fun Parka Biograd kao i sve ostale atrakcije radit će punom parom. Za najmlađe tu su indijanski kanui koji će ih odvesti u tjesnace male rijeke i u svijet hrabrih crvenih ratnika. Na Divlji Zapad vozi i Western Express-mali vlak koji vozi po zahtjevnom terenu i prolazi tunelom kojeg su izgradili vrijedni rudari. Pronađite svoje mjesto u vagonu i uživajte u prizorima Divljeg Zapada. Oni hrabriji zavoje mogu savladati i Mine train coasterom. Vožnje će se još dodatno začiniti indijanskim i kaubojskim natjecanjima te odličnim country pjena partijem! Ako želite iskusiti onu „divlju stranu parka“ ovaj vikend je pun pogodak za nezaboravan provod!

WILD WILD WEST PROGRAM: 03.-06.2021.

Nakon uvodnih programa Fun Park Biograd priprema još brojna iznenađenja za sve uzraste, a sigurno će ovaj nagrađivani centar zabave na idealnoj ljetnoj lokaciji posjetiti svi oni željni zabave i dobrog provoda.

Radno vrijeme:

https://www.funparkbiograd.com/informacije/radno-vrijeme/

 

Cijene ulaznica potražite na sljedećem linku.

https://www.funparkbiograd.com/ulaznice