Obavijesti

Promo sadržaj

Nedostaje vam zub?! Otkrijte zašto je zubni implantat najbolje rješenje

Nedostaje vam zub?! Otkrijte zašto je zubni implantat najbolje rješenje
4

U slučaju da ste izgubili jedan ili nekoliko zubi, moguće je ponovno imati potpun osmijeh. U Dentus perfectus stomatološkoj ordinaciji možete pronaći najbolje rješenje za izgubljeni zub.

Zubni implantat je izgledom istovjetan prirodnom zubu no svojom titanskom strukturom je izuzetno izdržljiv i lagan. To ga čini najboljim rješenjem za izgubljen zub. Zubni implantat uspješno nadoknađuje jedan, dva ili sve izgubljene zube. Uz funkcionalan osmijeh moći ćete opet uživati u najdražoj hrani i smiješiti se bez zadrške.

Svi novi pacijenti su dobrodošli i ostvaruju posebnu pogodnost u sklopu paketa dobodošlice. Paket dobrodošlice uključuje rentgenski snimak zubi i stomatološki pregled u Dentus perfectus stomatološkoj ordinaciji. U svega pola sata saznajte jeste li kandidat za ugradnju zubnog implantata. Kako bi se u svakom trenutku boravka u prostorijama ordinacije osjećali ugodno, Dentus perfectus stručnjaci za stomatologiju s pacijentima razvijaju prijateljski pristup u potpunosti prilagođen potrebama pacijenata.

Zašto odabrati zubni implantat za savršen osmijeh

Ugradnjom implantata riješit ćete problem izgubljenog zuba. Nakon njegove ugradnje dolazi do povezivanja implantata sa vašom zubnom kosti i mekim tkivom. Fiksan i nepomičan položaj zubnog implantata zaslužan je za ugodno žvakanje i najtvrđe hrane. Znate li da na implantatu ne može doći do nastanka karijesa?! Uz pomoć zubnog nadomjestka zauvijek potisnite sjećanja na period kada vam je nedostajao zub.

Investicija u dugoročno rješenje

U želji za stvaranjem predivnih osmijeha, na zagrebačkoj adresi Lastovska ulica 12a svakodnevno se pacijentima približava najbolja stomatološka rješenja. U svom radu cijenjeni stučnjaci za zadovoljne osmijehe koriste zubne implantate dokazane dugogodišnje uspješnosti. Kako bi oralno zdravlje bilo besprijekorno, potrebno je nadomjestiti izgubljen zub. Zagrebački stomatolog dr.Vedran Šebečić preporuča nadoknaditi izgubljen zub u najmanju ruku radi očuvanja susjednih zubi, zubne kosti i facijalne strukture. Uz detaljnu oralnu higijenu i redovita profesionalna čišćenja vijek trajanja implantata može potrajati cijeli životni vijek. Ugradnjom implantata investirate u dugoročno rješenje za vaš osmijeh. Zaslužujete biti bezbrižni i uživati u svom osmijehu u nadolazećim godinama života!

Stomatološki tim Dentus perfectus ordinacije uspješno postiže najbolje rezultate u stvaranju predivnih osmijeha. Ljubav prema stomatologiji i izvrnost u radu rezultirala je velikim zadovoljstvom pacijenata sveukupnom stomatološkom uslugom. Dr.Vedran Šebečić cijenjeni je i iskusni zagrebački stomatolog sa velikom empatijom i brižnim pristupom pacijentima: „Atraktivan i lijep osmijeh bitan je čimbenik u svakodnevnoj komunikaciji i javnom nastupu.„ 

Održavanje zubnog implantata

Zubni implantat se ponaša kao pravi zub i ima sve funkcije pravog zuba. Sastoji se od tri dijela – implantata, suprastrukture i krunice. Izgledom je istovjetan prirodnom zubu. Razlika između prirodnog zuba i implantata je u otpornosti implantata na karijes. Unatoč nemogućnosti razvoja karijesa, stomatolozi naglašavaju kako je zubni implantat potrebno održavati jednako kao i prirodni zub. Briga o zubnim implantatima je jednostavna i uključuje četkanje, korištenje zubnog konca, ispiranje usnom vodicom i redovite kontrolne preglede.

Pročitajte detaljnije savjete dr.Šebečića o zubnim implantatima. Moguće je opet uživati u tvrdoj hrani! Posjetite Dentus perfectus stomatološku ordinaciju i uvjerite se u vrhunsku stomatološku uslugu. Kako bi se što lakše odlučili za prvi korak, dobro je znati da kao novi pacijent Dentus perfectus stomatološke ordinacije ostvarujete pravo na posebnu ponudu dobrodošlice. Saznajte jeste li kandidat za zubni implantat! Više detalja o ostalim stomatološkim uslugama pronađite na dentusperfectus.hr.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve