Promo sadržaj

Komentari 0

Neka cijeli svijet zna da stojimo uz Luku Modrića!

Neka cijeli svijet zna da stojimo uz Luku Modrića!

Nogometno ludilo iz dana u dan dosiže vrhunce usijanja. Stadioni su ispunjeni koliko je to moguće, do karata je jako teško doći. Oni koji nisu otputovali na natjecanja, prate utakmice iz kafića ili udobnosti svojeg doma

Da naša reprezentacija i njen kapetan budu bliži navijačima, pobrinula se Coca-Cola. Omogućila je svima koji to žele da kroz korištenje najbolje tehnologije stanu uz „svog“ legendarnog kapetana i članove momčadi, te podijele taj trenutak unutar digitalnog svemira.

Na najfrekventnijim točkama gradova Hrvatske, pozivali su prolaznike da se uz korištenje najmodernije tehnologije interaktivnih ekrana fotografiraju s Lukom Modrićem. Uz pomoć jedinstvenog spoja Touch tehnologije i kombinacije proširene stvarnosti, fotografije su izgledale fenomenalno. 

Nakon fotografiranja, obožavatelji su mogli skinuti sliku te ju podijeliti na svojim društvenim mrežama i biti dio Coca-Coline priče. Snimljeno je preko 4.600 fotografija, a najbolju od njih Luka Modrić podijelit će na svojoj IG stranici koja broji preko 20 milijuna sljedbenika! 


Više na: 
https://www.coca-cola.hr/
https://www.go2digital.hr/