Obavijesti

Promo sadržaj

Nekoliko ideja kako razveseliti osobu do koje vam je stalo, a i zauvijek sačuvati uspomene

Nekoliko ideja kako razveseliti osobu do koje vam je stalo, a i zauvijek sačuvati uspomene
4

Neki kažu da dan zaljubljenih ne treba obilježavati samo jedan dan u godini, a mi ćemo se s time složiti. Mali znaci pažnje dobrodošli su uvijek, a ako vam nedostaje inspiracije, evo nekoliko naših prijedloga

Volite li kuhati, a tim više ako je osoba do koje vam je stalo pravi gurman, razveseliti je možete pripremanjem obroka. Bilo da se radi o tradicionalnoj kuhinji ili nekoj egzotičnoj varijanti jela – hrana skuhana s ljubavlju jedan je od najljepših načina za uljepšavanje svakodnevice. Velik broj raznovrsnih recepata dostupan je online, na raspolaganju su vam i brojne kulinarske emisije i putopisi, a na vama je da odaberete tek koje ćete namirnice iskoristiti. I neka bude iznenađenje – nemojte ništa najavljivati, neka divni mirisi koji dopiru iz kuhinje budu prvi glas o gozbi koju pripremate.

Volite li oboje kuhati, a u potrazi ste za zajedničkom aktivnošću, možete potražiti i online tečaj kuhanja koji ćete pohađati udvoje. Tajlandska, meksička ili možda kineska kuhinja? Koji je omiljeni desert na sjeveru Erurope, a čime se poslije ručka slade Španjolci? Znate li što je rudarska greblica ili kako se pripremaju štrukli? Sve to možete saznati uz online tutoriale i druge raznovrsne materijale, a uz malo vježbe postati i pravi eksperti. Pronađite sadržaj koji vam odgovara, a tko zna, možda i za nekoliko mjeseci tako provedenog vremena postanete pravi eksperti u raznovrsnim jelima. I ne zaboravite sve što napravite i dokumentirati kako biste kasnije mogli pratiti svoj napredak!

Znate li za neku lokaciju u Hrvatskoj koju vaša najdraža osoba želi posjetiti, isplanirajte izlet iznenađenja. Naravno, uzmite u obzir i sve dnevne obaveze kako biste izbjegli i najmanje znakove stresa - za realizaciju ove ideje trebat će vam ipak nešto prethodnog istraživanja. Raspitajte se suptilno o sljedećem slobodnom danu i krenite s planiranjem. Neka i sam dan polaska započne odmah malim znakom pažnje, šalicom čaja ili kave koje ste pripremili. Vaša avantura započinje onog trenutka kad napustite dom, a sigurni smo da osmijeha na kraju takvog dana neće manjkati. Dodatni bonus može biti i obrok koji ste pripravili, a koji ćete negdje na svježem zraku, u prirodi, u mjestu u kojem još niste bili, na novoj omiljenoj lokaciji, zajedno pojesti.

Playlista s pjesmama koje imaju posebno značenje je super ideja, ali videozapis u kojem pjevate zajedničku omiljenu pjesmu, bez obzira na vaše vokalne vještine, simpatično je iznenađenje i znak pažnje na koji malotko ostaje ravnodušan. Sigurni smo da će se o njemu i još dugo vremena pričati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kako bi sve zajedničke trenutke ovjekovječili u još većoj kvaliteti i boljoj rezoluciji, pobrinuo se Huawei. Od veljače ove godine, u Hrvatskoj je, naime, u službenoj prodaji novi Huawei Mate 40 Pro. Među top karakteristikama ovog pametnog telefona je napredni sustav kamera napravljen u suradnji s Leicom, što omogućava snimanje odličnih širokokutnih videozapisa i fotografija, prednjim i stražnjim kamerama. Ultra- širokokutna kamera Huawei Mate 40 Pro-a nudi još šire vidno polje, bogatije detalje, poboljšane performanse pri slabom osvjetljenju, a Cine širokokutna kamera pruža vjerni prikaz visoke razlučivosti, dok je kvaliteta fotografija dodatno poboljšana Full Pixel Octa PD autofokusom, što objekte na fotografijama čini još oštrijima. Snimanje visokokvalitetnih video zapisa jednostavnije je nego ikad pomoću Steady Shot funkcije. Svi trenutci koje želite ovjekovječiti sada su pohranjeni u još većoj kvaliteti.

Huawei Mate 40 Pro dolazi s baterijom kapaciteta 4.400 mAh koja odgovara energetskim zahtjevima rada na 5G-u i daje dovoljno snage za cjelodnevno korištenje. Kada se baterija isprazni, ni tada ne morate brinuti jer uređaj donosi najbržu verziju SuperCharge tehnologije. Podržano je 66 W punjenje putem žice i čak 50 W bežično punjenje koje omogućuje brzo punjenje baterije.

Tu je i IP68 certifikat otpornosti na prašinu i vodu, kao I Kirin 9000 čipset potpuno je spreman za 5G doba i za izvršavanje svih intenzivnih zadataka i multitasking, dok Huawei AppGallery trgovina donosi i bogat izbor najpopularnijih globalnih i lokalnih aplikacija.

Uz Huawei Mate 40 Pro, koji možete pronaći kod prodajni partnera u Silver i Black izdanju, zabilježite sve vaše omiljene uspomene kojih, uz ovih nekoliko naših savjeta, sigurni smo, neće manjkati.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj
Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince