Obavijesti

Promo sadržaj

Nema boljeg vremena za započinjanje novog hobija od Božića!

Nema boljeg vremena za započinjanje novog hobija od Božića!
6

Ovo je bila izazovna godina za mnoge od nas, ali bez obzira koliko je teška, strast je nešto zbog čega želite ustati, skočiti iz kreveta i započeti svoj dan. Drži vas punim energije i uzbuđenja. Kako nikad nije kasno za otkrivanje novih stvari, iskoristite božićno vrijeme kao savršenu priliku da razvijete novi hobi. Pogledajte kako to učiniti s Huawei ekosustavom!

Ako nemate pojma koja bi mogla biti vaša strast, ne brinite! Mnogi se ljudi bore s istim problemom koji ih sprečava da otkriju svoje jedinstvene talente. Kada živimo iz dana u dan, vrlo je lako upasti u rutinu koja nas čini umornima, neispunjenima i lišenima energije za djelovanje. Imati strast sve čarobno mijenja!

Nažalost, ne znaju svi koja je njihova istinska strast, niti znaju kako točno prepoznati ono što ih najviše fascinira. Kako riješiti ovaj problem? Postavljanje pravih pitanja izvrstan je način da je pronađete! Pokušajte razmisliti što bi vas najviše razveselilo kada biste imali savršene vještine - izvoditi ubojiti solo na gitari, završiti maraton za manje od 2,5 sata, vidjeti svoju fotografiju na naslovnici cijenjenog časopisa ili pak priprema ukusnog egzotičnog obroka? Tko vas inspirira? Zbog čega se "osjećate dobro"?

Kakva god bila vaša strast, Huawei uređaji - pojedinačno ili međusobno povezani, pomoći će vam da je razvijete.

Besprijekorna povezanost između uređaja

Bez obzira želite li biti gastro bloger, fotograf ili podcaster, za obavljanje svakodnevnih zadataka možda ćete često trebati navigirati između različitih uređaja poput pametnih telefona, tableta i računala. Huawei pruža interaktivno iskustvo koje ih neprimjetno uključuje u jedan ekosustav.

Njihov Multi-screen Collaboration omogućuje jednostavno povlačenje i ispuštanje datoteka, dok dijeljenje perifernih uređaja omogućuje tipkanje na pametnom telefonu pomoću tipkovnice i zaslona tableta ili računala, reprodukciju glazbe pohranjene na pametnom telefonu sa zvučnicima tableta i još mnogo toga. Rad je također lakši zahvaljujući Huawei Share tehnologiji koja prijenos fotografija, videozapisa, dokumenata i drugih vrsta datoteka s jednog uređaja na drugi čini jednostavnijim nego prije, čak i bez potrebe za USB kabelom.

Briga o vašim podacima uz Huawei je također jednostavna! Huawei Cloud je rješenje za bežično kopiranje i vraćanje dragocjenih podataka i postavki telefona, sinkronizaciju i prijenos podataka preko Huawei mobilnih uređaja, kao i sigurno pohranjivanje i pristup datotekama pomoću Cloud Drive-a. Vaše se fotografije i videozapisi mogu sigurno i automatski sinkronizirati u oblak s bilo kojeg vašeg mobilnog uređaja, postajući jednostavnijim za pregled, upravljanje i preuzimanje.

Stvorite vlastiti ekosustav!

Pametni telefon

Za vrhunski pametni telefon ne morate potrošiti puno. Huawei P smart 2021 krase vrhunske performanse, energetska učinkovit i izvrsne fotografske mogućnosti. Huawei je osmislio sustav četverostruke kamere, koji uključuje glavnu razlučivosti 48 MP, ultra-širokokutnu od 8 MP, makro objektiv od 2 MP i kameru za dubinu polja rezolucije 2 MP. Svaka je dizajnirana za određenu funkciju, a uz njih je snimanje izvrsnih fotografija danju i noću mačji kašalj. Veliki zaslon od gotovo 17 cm (6,67 inča) rezolucije 2400 x 1080 piksela pružit će bolju vidljivost kod raznih zadataka, a sjajne mogućnosti dodatno upotpunjuje snažna baterija kapaciteta 5000 mAh za dugotrajan rad i, prije svega, stabilnu i sigurnu podršku tijekom dana.

Prijenosna radna stanica

Elegantan i lagan MateBook 13 prijenosnik opremljen je 2K FullView zaslonom te će se zasigurno pokazati savršenim izborom za kreatore sadržaja. Uz zaslon omjera 3:2 i omjer zaslona i kućišta od 88 %, novo Huaweijevo prijenosno računalo pružit će izvrsno iskustvo gledanja i idealno radno okruženje.

Ako trošite puno sati na stvaranje sadržaja ili gledanje popularnih „tutoriala“, kako biste zaštitili oči, MateBook 13 donosi Huaweijevu tehnologiju koja učinkovito smanjuje plavo svjetlo i prilagođava zaslon tako da prikazuje toplije boje kako bi se zaštitile oči.

Za snažne performanse brine Intel® Core™ procesor 10. generacije, dok NVIDIA® GeForce® MX250 grafička kartica pruža glatko i stabilno iskustvo u gamingu, grafičkoj obradi i uređivanju video sadržaja.

Preispitajte svoju kreativnost

Prijenosni i izdržljivi Huawei MatePad Pro savršeno će se uklopiti u ekosustav i omogućiti vam postizanje veće kvalitete rada uz elegantni M-Pencil. S 4096 razina osjetljivosti na pritisak osjećat ćete kao da koristite olovku na papiru, a sve nijanse vašeg pisanja ili crteža ostat će zabilježene. Izvanredno vizualno iskustvo pruža i 10,8-inčni Huawei FullView zaslon s omjerom zaslona i tijela od 90% i okvirima od svega 4,9 mm.

Radite bez ometanja

Da biste maksimizirali svoje mogućnosti - bilo da učite ili stvarate nešto novo, izbjegavanje buke može se pokazati vrlo važnim. Huawei FreeBuds Pro redefinira poništavanje buke jer je kompanija analizirala podatke o signalu buke, zatim klasificirala i kategorizirala signal i optimizirala parametre kako bi se postigao što čišći zvuk, bez ometanja iz okoline. Bilo da su korisnici u avionu, tramvaju, uredu ili kafiću – sada mogu uživati na svim mjestima bez buke koja ih ometa. Huaweijeve slušalice iz FreeBuds serije lako ćete upariti sa svim Android i iOS uređajima.

Otkrijte svoj hobi i istražite ga ovog Božića uz Huawei ekosustav!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.