Nema više zahtjevnih zadataka ili prepreka uz nove snagatore iz Husqvarne | 24sata
Obavijesti

Promo sadržaj

Nema više zahtjevnih zadataka ili prepreka uz nove snagatore iz Husqvarne

Nema više zahtjevnih zadataka ili prepreka uz nove snagatore iz Husqvarne
5

Robusne motorne pile za profesionalce

Husqvarna je predstavila najnoviju generaciju motornih pila u profesionalnoj klasi 90cc, kojima podiže ljestvicu na tržištu te nudi izrazito snažne i učinkovite motore spojene s funkcionalnošću koja je prava rijetkost za pile ove veličine i snage.

Tržištu su ovih dana predstavljena dva modela - Husqvarna 592 XP® i Husqvarna 585. Radi se o moćnim strojevima kojima niti najzahtjevniji zadaci ne predstavljaju nepremostivu prepreku. Najnoviji snagatori iz Husqvarne dizajnirani su za obavljanje onih najtežih zadataka u šumarstvu i u urbanom održavanju drveća s maksimalnom produktivnosti i udobnosti prilikom rukovanja. 

Prilikom dizajniranja nove generacije, stručnjaci iz Husqvarne usko su surađivali s profesionalcima te šumarskim radnicima iz cijelog svijeta. Rezultat suradnje su dvije robusne pile u 90cc klasi koje će zadovoljiti najzahtjevnije potrebe te biti rješenje za sve prepreke za čije je rješavanje potrebna sirova snaga, jednostavno i sigurno rukovanje te kapacitet rada. 

Prilikom predstavljanja najnovijih modela Husqvarna 592 XP® i Husqvarna 585, Gent Simmons, direktor globalnog portfelja za Tree Professional iz Husqvarne izjavio je:

S uzbuđenjem lansiramo ove 90cc motorne pile jer smo svjesni potražnje na tržištu. Ovim proizvodima pomičemo granice u performansama i omogućujemo  korisnicima neusporedivu produktivnost 592 XP® modela, uz to nudeći moderniziranu verziju provjerljive tehnologije "grubog" 585 modela. Snaga ovih pila, u usporedbi s njihovom lakoćom i upravljivošću, postavlja ih u zasebnu, originalnu klasu“, zaključuje Simmons.  
 

Koje su značajke i razlike?

Husqvarna 592 XP predstavlja ultimativnu snagu na tržištu. Radi se o robusnoj motornoj pili visoke djelotvornosti u teškim uvjetima uz pružanje najbolje specifične snage u svojoj klasi. 592 XP bez problema može podnijeti vodilice do 90 cm, a dostupna je uz novu, laganu Husqvarna X-Tough Light vodilicu. U kombinaciji s X-Cut  lancima pokazuje svoj puni potencijal. Nove lagane komponente, uz X-Tough Light vodilicu čine ju značajno lakšom od njenih prethodnica. Smanjena težina, uz optimizirani balans i unaprijeđen oblik drške, omogućuju rad uz veću dozu komfora, na duže vrijeme. Zahvaljujući X-Torq motoru, emisije su reducirane, dok je djelotvornost dovedena do krajnjih granica. AutoTune 3.0 osigurava brzo pokretanje motora, bez obzira na uvjete.

Husqvarna 592 XP nije samo izrazito snažna i jednostavna za korištenje već i putem pojedinih modela nudi rješenje za naprednije korisnike u obliku Bluetooth povezivanja.
 

Husqvarna 585 ističe se po pitanju performansi i upravljivosti, ali ono što ju izdvaja od konkurencije je jednostavnost korištenja i robusnost, zbog čega nadmašuje sva očekivanja. Radi se o iznimno izdržljivoj motornoj pili koja se lako pokreće i radi u svim uvjetima. Automatsko podešavanje rasplinjača u kombinaciji s boljim balansom i pouzdanim komponentama, savršeno spaja tradicionalnu tehnologiju s modernim razvojem. Ovo je snažna i robusna motorna pila, na koju se profesionalni šumari mogu osloniti pri obavljanju posla i obaranju najvećih stabala u zahtjevnim uvjetima.

Da se ne radi samo o priči koja nema uporište u istraživanjima i ispitivanjima, ovi snagatori su okušali snage u recentnom istraživanju i odmjeravanju snaga s konkurentima. Tako prema nedavno provedenom testu izvođenja od strane RISE SMP (Research Institutes of Sweden – Swedish Machinery Testing), Husqvarna 592 XP® dokazano ima najbolji kapacitet rada i specifičnu snagu unutar ove profesionalne klase, uspoređujući s najbližim konkurentima poput STIHL-a: https://www.husqvarna.com

 

O Husqvarni

Husqvarna od 1689. godine stvara proizvode visoke kvalitete i ponudila je inovacije koje su mijenjale industriju, poput anti vibracijske i automatske kočnice lanaca na motornim pilama, kao i robotske kosilice. Danas, Husqvarna nudi širok raspon kvalitetnih proizvoda za rad u parkovima, šumama i vrtovima, te predstavlja tehnološko vodstvo u ključnim područjima: motorne pile, trimeri, ručne kosilice i robotske kosilice. Husqvarna proizvodi prodaju se u više od 100 zemalja, isključivo putem specijaliziranih trgovina. 
U Hrvatskoj je distributer za Husqvarnu tvrtka Drezga, a za više informacija o modelima Husqvarna 592 XP® i Husqvarna 585 potražite na Husqvarna web stranici

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

5 najčešćih pitanja vezano uz pojavu vlage ili plijesni u kući/stanu
PROMO

5 najčešćih pitanja vezano uz pojavu vlage ili plijesni u kući/stanu

Kupaonica, kuhinja, suterenski i podrumski prostori, ali zapravo u svim prostorima u kojima boravimo trebamo osigurati adekvatan protok zraka kako bi isključili mogućnost nastanka vlage, a time i plijesni

Savršena kombinacija: tanko i lagano prijenosno računalo s velikim zaslonom
PROMO

Savršena kombinacija: tanko i lagano prijenosno računalo s velikim zaslonom

Napravljeno od neobičnog materijala Ceraluminuma i sa superiornim mogućnostima umjetne inteligencije, ovo će prijenosno računalo osvojiti vaše srce
Dugoročna studija BMC otkrila kako ukloniti celulit
PROMO

Dugoročna studija BMC otkrila kako ukloniti celulit

BMC Complementary Medicine and Therapies je znanstveni časopis porijeklom iz Ujedinjenog Kraljevstva (Velika Britanija) koji izdaje izdavačka kuća BioMed Central