Obavijesti

Promo sadržaj

Nema više zahtjevnih zadataka ili prepreka uz nove snagatore iz Husqvarne

Nema više zahtjevnih zadataka ili prepreka uz nove snagatore iz Husqvarne
5

Robusne motorne pile za profesionalce

Husqvarna je predstavila najnoviju generaciju motornih pila u profesionalnoj klasi 90cc, kojima podiže ljestvicu na tržištu te nudi izrazito snažne i učinkovite motore spojene s funkcionalnošću koja je prava rijetkost za pile ove veličine i snage.

Tržištu su ovih dana predstavljena dva modela - Husqvarna 592 XP® i Husqvarna 585. Radi se o moćnim strojevima kojima niti najzahtjevniji zadaci ne predstavljaju nepremostivu prepreku. Najnoviji snagatori iz Husqvarne dizajnirani su za obavljanje onih najtežih zadataka u šumarstvu i u urbanom održavanju drveća s maksimalnom produktivnosti i udobnosti prilikom rukovanja. 

Prilikom dizajniranja nove generacije, stručnjaci iz Husqvarne usko su surađivali s profesionalcima te šumarskim radnicima iz cijelog svijeta. Rezultat suradnje su dvije robusne pile u 90cc klasi koje će zadovoljiti najzahtjevnije potrebe te biti rješenje za sve prepreke za čije je rješavanje potrebna sirova snaga, jednostavno i sigurno rukovanje te kapacitet rada. 

Prilikom predstavljanja najnovijih modela Husqvarna 592 XP® i Husqvarna 585, Gent Simmons, direktor globalnog portfelja za Tree Professional iz Husqvarne izjavio je:

S uzbuđenjem lansiramo ove 90cc motorne pile jer smo svjesni potražnje na tržištu. Ovim proizvodima pomičemo granice u performansama i omogućujemo  korisnicima neusporedivu produktivnost 592 XP® modela, uz to nudeći moderniziranu verziju provjerljive tehnologije "grubog" 585 modela. Snaga ovih pila, u usporedbi s njihovom lakoćom i upravljivošću, postavlja ih u zasebnu, originalnu klasu“, zaključuje Simmons.  
 

Koje su značajke i razlike?

Husqvarna 592 XP predstavlja ultimativnu snagu na tržištu. Radi se o robusnoj motornoj pili visoke djelotvornosti u teškim uvjetima uz pružanje najbolje specifične snage u svojoj klasi. 592 XP bez problema može podnijeti vodilice do 90 cm, a dostupna je uz novu, laganu Husqvarna X-Tough Light vodilicu. U kombinaciji s X-Cut  lancima pokazuje svoj puni potencijal. Nove lagane komponente, uz X-Tough Light vodilicu čine ju značajno lakšom od njenih prethodnica. Smanjena težina, uz optimizirani balans i unaprijeđen oblik drške, omogućuju rad uz veću dozu komfora, na duže vrijeme. Zahvaljujući X-Torq motoru, emisije su reducirane, dok je djelotvornost dovedena do krajnjih granica. AutoTune 3.0 osigurava brzo pokretanje motora, bez obzira na uvjete.

Husqvarna 592 XP nije samo izrazito snažna i jednostavna za korištenje već i putem pojedinih modela nudi rješenje za naprednije korisnike u obliku Bluetooth povezivanja.
 

Husqvarna 585 ističe se po pitanju performansi i upravljivosti, ali ono što ju izdvaja od konkurencije je jednostavnost korištenja i robusnost, zbog čega nadmašuje sva očekivanja. Radi se o iznimno izdržljivoj motornoj pili koja se lako pokreće i radi u svim uvjetima. Automatsko podešavanje rasplinjača u kombinaciji s boljim balansom i pouzdanim komponentama, savršeno spaja tradicionalnu tehnologiju s modernim razvojem. Ovo je snažna i robusna motorna pila, na koju se profesionalni šumari mogu osloniti pri obavljanju posla i obaranju najvećih stabala u zahtjevnim uvjetima.

Da se ne radi samo o priči koja nema uporište u istraživanjima i ispitivanjima, ovi snagatori su okušali snage u recentnom istraživanju i odmjeravanju snaga s konkurentima. Tako prema nedavno provedenom testu izvođenja od strane RISE SMP (Research Institutes of Sweden – Swedish Machinery Testing), Husqvarna 592 XP® dokazano ima najbolji kapacitet rada i specifičnu snagu unutar ove profesionalne klase, uspoređujući s najbližim konkurentima poput STIHL-a: https://www.husqvarna.com

 

O Husqvarni

Husqvarna od 1689. godine stvara proizvode visoke kvalitete i ponudila je inovacije koje su mijenjale industriju, poput anti vibracijske i automatske kočnice lanaca na motornim pilama, kao i robotske kosilice. Danas, Husqvarna nudi širok raspon kvalitetnih proizvoda za rad u parkovima, šumama i vrtovima, te predstavlja tehnološko vodstvo u ključnim područjima: motorne pile, trimeri, ručne kosilice i robotske kosilice. Husqvarna proizvodi prodaju se u više od 100 zemalja, isključivo putem specijaliziranih trgovina. 
U Hrvatskoj je distributer za Husqvarnu tvrtka Drezga, a za više informacija o modelima Husqvarna 592 XP® i Husqvarna 585 potražite na Husqvarna web stranici

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Od sada u Pan-pek po najfiniji sourdough kruh
PROMO

Od sada u Pan-pek po najfiniji sourdough kruh

U Pan-peku vas čekaju sourdough klasik, sourdough korica ili sourdough tamni kruh – novi kruhovi od kiselog tijesta u čijem ćete okusu, kvaliteti, karakterističnoj rupičastoj strukturi i svježini uživati sa svakim zalogajem - probajte već danas!

Ovo nikako ne smijete zaboraviti ako želite siguran i zdrav roštilj!
PROMO

Ovo nikako ne smijete zaboraviti ako želite siguran i zdrav roštilj!

Zašto je roštilj vani više od obroka: Istražujemo čaroliju druženja na otvorenom.
Nebo iznad Hrvatske obojeno kockicama - hrvatski balon "Kockice" osvaja visine!
PROMO

Nebo iznad Hrvatske obojeno kockicama - hrvatski balon "Kockice" osvaja visine!

Ovog vikenda, iznad Međimurja, ljubitelji prirode imali su priliku svjedočiti fantastičnom prizoru. Balon na vrući zrak, oslikan prepoznatljivim kockicama, vinuo se na svoj prvi let s Aerodroma Čakovec, obojivši nebo iznad Međimurske županije.