Obavijesti

Promo sadržaj

Neodoljiv nakit za nogu s potpisom Sexy Plexy Jewelry samo uz Story

Neodoljiv nakit za nogu s potpisom Sexy Plexy Jewelry samo uz Story
8

Ovaj modni dodatak vratio se u velikom stilu i apsolutni je must have za vruće ljetne dane

Stoga i Story dizajnerski mjesec otvara brendom Sexy Plexy Jewelry i accessoiresom koji će vas oduševiti. Od srijede 27. srpnja, potražite limitirano izdanje magazina Story po pristupačnoj cijeni od 69,90 kuna u kojem vas čeka najseksi nakit za nogu s potpisom ovog popularnog brenda.

Osim suradnje s brendom Sexy Plexy Jewelry u Storyjevom dizajnerskom mjesecu očekuju vas i stylish torbe s potpisom Boudoir te predivne majice Robert Sever. Budite u trendu uz pristupačne dizajnerske artikle, osmišljene ekskluzivno za Storyjev dizajnerski mjesec. Iskoristite jedinstvenu priliku i upotpunite svoj stil ovim chic komadima s potpisom vodećih hrvatskih dizajnera.  

Nakit za nogu SEXY PLEXY JEWELRY idealan je komad nakita za ljeto jer je izrađen od kirurškog čelika pa ga nesmetano možete nositi i u moru. Lančić s motivom zvjezdice ili srca može se nositi kao pojedinačni nakit, a još bolje izgleda kada se kombiniraju. Na vama je samo da odaberete svoj najdraži motiv i uskočite u duboko plavo more.

Brend SEXY PLEXY JEWELRY proslavio je 10. godišnjicu, a u povodu te obljetnice otvorio je vrata svog novouređenog prostora u zagrebačkoj Ilici 14. Dizajnerice i arhitektice Iva Kreković Fleiss i Sara Jurlin Šančić, osim što su poslovne partnerice, prije svega su prijateljice. Izradom nakita počele su se baviti tijekom studija na Arhitektonskom fakultetu u Zagrebu iz čiste znatiželje, bez velike poslovne ideje. S vremenom je rastao interes za njihov nakit pa je hobi uz studij polako prerastao u posao, za koji danas ponosno mogu reći da i dalje rade s istom ljubavlju i entuzijazmom.

Story + dizajnerski artikl – nakit za nogu by Sexy Plexy Jewelry potražite u prodaji od 27. srpnja po pristupačnoj cijeni od 69,90 kn! I požurite jer količine su ograničene.

#story #storyhr #storydizajnerskimjesec2022 

Model: Elena Dizdar

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Damjan Rudež - Od NBA igrača do uspješnog poduzetništva
PROMO

Damjan Rudež - Od NBA igrača do uspješnog poduzetništva

Damjan Rudež, novi predavač Skill Boxa, profesionalni košarkaš, najbolji je primjer mladima kako je na svom putu odabrane karijere pa potom ulaganjem u svoje obrazovanje, nastavio putem uspješnog poduzetnika.

Biraj limenku, opet i opet i opet!
PROMO

Biraj limenku, opet i opet i opet!

Svima draža ambalaža
Hrvatska crkva svetog Jeronima u Rimu
PROMO

Hrvatska crkva svetog Jeronima u Rimu

Otkrijte priču o hrabrom činu izgradnje hrvatske crkve sv. Jeronima u Rimu za vrijeme Sikstovog pontifikata