Obavijesti

Promo sadržaj

Neradni Uskrsni ponedjeljak za zaposlenike Kauflanda

Neradni Uskrsni ponedjeljak za zaposlenike Kauflanda

Ove će godine za zaposlenike Kauflanda uz Uskrs i Uskrsni ponedjeljak biti neradni dan

Trgovački lanac Kaufland odlučio je zahvaliti svojim zaposlenicima na predanom radu i angažmanu: uz Uskrsnu nedjelju, zaposlenici ovog trgovačkog lanca moći će uživati i na Uskrsni ponedjeljak u još jednom slobodnom danu kako bi uskrsne blagdane mogli provesti u miru i krugu svojih bližnjih. 

Kaufland se može pohvaliti i činjenicom da već 3. radni dan u mjesecu isplaćuje plaće zaposlenicima, a petodnevnim radnim tjednom pruža ravnotežu privatnog i poslovnog života. Elektroničkom evidencijom radnog vremena osiguravaju da je svaka odrađena minuta zaposleniku na nerukovodećem radnom mjestu plaćena.

Iz ovog trgovačkog lanca ističu kako su očuvali sigurnost radnih mjesta i financijskih benefita za zaposlenike i u ovim turbulentnim vremenima te su dodatno povećali primanja zaposlenika na nerukovodećim radnim mjestima u 2021. godini. Zaposlenike nagrađuju i rođendanskim poklonom, zdravim poklon paketima, poklonom za dijete, a na raspolaganju su im i sufinancirani sportski programi. Dio ovog velikog broja pogodnosti su i poklon paketi za roditelje, tj. za svako novorođeno dijete, fleksibilni radni aranžman prilikom povratka s rodiljinog ili roditeljskog dopusta te plaćeni dopust na prvi dan škole za roditelje prvašića.

Kontinuirana povećanja primanja zaposlenika te razne pogodnosti dokaz su da Kaufland kontinuirano ulaže u svoje zaposlenike.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Flora Art 2024. - Natjecanje kup florista
PROMO

Flora Art 2024. - Natjecanje kup florista

Obrtnička komora Zagreb zajedno sa Udruženjem obrtnika grada Zagreba u suradnji s Zrinjevcem sudjeluje u organizaciji Kupa florista koji će se održati u vrijeme održavanja Međunarodne vrtne izložbe Floraarta.

Proširite svoju kreativnost s novom značajkom Ultra Speed Snapshot na HUAWEI Pura 70
PROMO

Proširite svoju kreativnost s novom značajkom Ultra Speed Snapshot na HUAWEI Pura 70

HUAWEI Pura 70 Ultra donosi industrijski vodeći unos svjetla na kameri mobilnog pametnog telefona.
'Živim za svoje četiri predivne kćeri, već sutra mogu umrijeti'
MAJKA HRABROST

'Živim za svoje četiri predivne kćeri, već sutra mogu umrijeti'

Poduzetnica Tea Perović (40), mama četiri djevojčice u dobi između 3,5 i 7,5 godina, bori se s rakom koji je metastazirao. Pomažu joj vjera i pisanje, a predstavit će knjigu 'Stvorene smo za nebo'