Obavijesti

Promo sadržaj

Nexe crijep – br. 1 u kategoriji crjepova vrhunske kvalitete i nositelj priznanja Best Buy

Nexe crijep – br. 1 u kategoriji crjepova vrhunske kvalitete i nositelj priznanja Best Buy
3

Crijep za sva podneblja koji nudi velik izbor boja i velik format

S više od 90 godina tradicije, Dilj d.o.o. Vinkovci proizvodi crjepove koji će vam pružiti savršenu funkcionalnost, prekrasan dizajn i kvalitetu s jamstvom od 50 godina. Prirodni glineni crijep Nexe sinonim je crijepa s najboljim omjerom cijene i kvalitete u Hrvatskoj. Ponosni je nositelj nagrade Best Buy i br. 1 u kategoriji crjepova.

Prema istraživanju provedenom od strane ICERTIAS - International Certification Association GmbH, organizacije koja predstavlja glas potrošača, u kategoriji Best Buy Award Croatia Construction 2018/2019 priznanje je dodijeljeno članici Nexe Grupe - Dilj d.o.o. Vinkovci kao proizvođaču vrhunskog prirodnog crijepa. Nexe crijep prvi je izbor građevinskih stručnjaka i uradi sam pojedinaca. U nedavno provedenoj Internet anketi na pitanje „Navedite naziv proizvođača crijepa koji u Hrvatskoj nudi najbolji omjer cijene i kvalitete“, najveći broj ispitanika odgovorio je: Nexe.

Razumljivo jer su crjepovi Dilja iz Vinkovaca simbioza tradicije i kvalitete, izrađeni od najkvalitetnijih sirovina, pouzdane trajnosti i bezvremenskog dizajna. Nexe crjepovi svojom kvalitetom, bojom i dizajnom predstavljaju sam vrh svjetske ponude kad je u pitanju optimalna uporaba, ali i izgled jedne od najdragocjenijih stvari – vašeg životnog prostora.

Uzimajući u obzir sve specifične klimatske karakteristike, Nexe crjepovi pogodni su za sva podneblja. Dvostruko utoreni Nexe crjepovi Glinex i crijep velikog formata Cezar namijenjeni su kontinentalnim područjima. Zbog svoga kontinentalnog izgleda i utora namijenjenih što bržoj odvodnji oborina, geometrija proizvoda je osmišljena tako da se stvori crijep s velikim pomičnim područjem (CEZAR i do 5 cm) i vrhunskim brtvenim svojstvima (sustav dvostruke brtve) čime se povećava sigurnost i raznolikost primjene. Valens, ravni crijep svojim atraktivnim i modernim dizajnom daje poseban šarm modernim objektima. Posebno ga odlikuje veliko pomično područje što ga čini pogodnim i za sanacije. Za mediteransko područje prilagođeni su modeli Nexe crijepa Mediteran te crjepovi velikog formata Oktavijan i Dioklecijan. Tradicionalno, već dugi niz godina mediteranska krovišta se pokrivaju Mediteranom koji je svojim dizajnom i visokim valom posebno prilagođen za niske nagibe krova kao i za jake udare bure. Svojim povećanim brtvama omogućuje puno kvalitetnije zatvaranje prodora vode i uklapanje na krovu. Također se na mediteranskim krovovima često zna naći i Nexe crijep velikog formata Dioklecijan i Oktavijan. Dioklecijan i Oktavijan su posebno pogodni zbog svoga izgleda i izvrsnih brtvenih karakteristika i za mediteranska i za kontinentalna krovišta.

Dobar krovni pokrov mora biti trajan i postojan na svim vremenskim uvjetima. Posebno je poželjno da je vodonepropustan, ali i jednostavan za ugradnju te lak za održavanje. Krov koji će nas zadovoljiti mora imati mogućnost lake rekonstrukcije, a posebno je važna njegova ekološka prihvatljivost. Glineni crijep, kao najrasprostranjeniji materijal za izradu krovova, posjeduje sve te optimalne karakteristike. Za razliku od betonskog i limenog pokrova, glineni crijep karakterizira bolja paropropusnost i veća čvrstoća proizvoda. Tradicija u korištenju, povoljna cijena i dugotrajna garancija, više su nego dobri razlozi za izbor Nexe glinenog crijepa pri pokrivanju vašeg krova.

Više informacija o svim modelima crjepova možete saznati na webu www.nexe-crijep.hr

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve