Obavijesti

Promo sadržaj

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
8

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Stvorite obiteljske uspomene ovog proljeća na čarobnom otoku Krku u Falkensteiner Hotelu Park Punat uz 'Funtastične vikende' i zabavne aktivnosti ispunjene dječjim smijehom! Ovog proljeća iskusite čari boravka na otoku, sa suncem na obzoru i proljećem u zraku!

Ovog proljeća čekaju vas tri tematska vikenda na kojima će svatko pronaći omiljenu aktivnost. Od 03. do 05. svibnja pridružite se 'Super Family' vikendu ispunjenom akcijom i uzbudljivim fitness natjecanjima za sve uzraste. Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl! Igre poput potezanja užeta i utrke sa zavezanim nogama preko prepreka roditelje će vratiti u djetinjstvo, a djeci pokazati kako se nekad igralo. Odrasli će natjecanje nastaviti kroz fitness igre - od marinaca, shuttle utrka, sklekova, plankova i čučnjeva, sve do vanjskih aktivnosti poput vožnje SUP-ova, kajaka i vodenog treninga, dok će se klinci okušati u treninzima za najmlađe. Sve to popratit će i dodatni sadržaj poput parkoura i smoothie radionice te edukacija o pravilnoj i uravnoteženoj prehrani.

Od 10. do 12. svibnja zaplovite u uzbudljivu 'Morsku avanturu'! Sa svjetionikom i ostalim morskim rekvizitima unutrašnjost hotela postat će prava morska oaza, a uvijek dobro raspoložene maskote Sirena i Gusar pripremit će posebne poslastice za najmanje goste - potragu za blagom, zabavni igrokaz te interaktivnu morsku radionicu. Cijela će se obitelj moći okušati u morskoj olimpijadi, a mali će avanturisti imati priliku izrađivati i utrkivati se jedrilicama u napuhanom bazenu. Za sve fascinirane svijetom dubine tu je i škola ronjenja na suhom s pravom opremom!

Za kraj, od 07. do 09. lipnja sve željne znanja čeka 'Ludi Laboratorij'. Od petka popodne pa sve do nedjelje ujutro, maskota Falky i kreativni animatori pripremit će sve sastojke za odličnu zabavu i učenje – od pregršt zabavnih radionica, igara i ludih eksperimenata pa sve do radionica robotike i oslikavanja lica! Maleni će naučiti kakve sve tajne skriva sapunica, a za završno slikanje, podjelu diploma i druženje zadužen je djeci omiljeni Falky!

Ali ovaj uzbudljivi program nije jedino zbog čega će vaš proljetni odmor na očaravajućem otoku Krku biti pravo mjesto za stvaranje obiteljskih uspomena koje se dugo pamte!

Nema odmor do odmora na otoku!

Revitalizirajte se u opuštajućem ambijentu otoka: probudite se uz blage zrake sunca i umirujući zvuk valova koji zapljuskuju obalu. Neka topla morska klima učini ovo proljeće vašim obiteljskim vremenom za pamćenje uz čisti zrak i mir otočkog života. S mediteranskim raslinjem u punom cvatu i panoramskim pogledom na more, Falkensteiner Hotel Park Punat nudi savršenu pozadinu za pomlađujući odmor uz more.

Aktivan odmor

Istražite sjajnu prirodu otoka Krka! Ako niste tip za 'izležavanje' uz bazen i želite se uputiti u avanture na otvorenom, Krk nudi za svakoga ponešto. Od idiličnih izleta na kopnu i avantura na moru do uzbudljivih sportskih aktivnosti i istraživanja povijesnih lokaliteta, zabavnih iskustava ovdje ne manjka. Neka hotelski Sport Concierge za vas skroji avanturu po mjeri, bilo da preferirate vožnju autom, biciklom ili kajakom, opcija je puno!

Mediteranski gastronomski užici

Uživajte u okusima Mediterana uz ukusnu gastronomiju Falkensteiner Hotela Park Punat. Od domaće tjestenine i aromatičnog bilja do regionalnih specijaliteta i talijanskih klasika, svaki obrok ovdje je gastronomsko putovanje za sva osjetila. Uz prekrasan pogled na more kao pozadinu, prepustite se užicima lokalnih delicija, vrhunskih vina i nezaboravnih gastronomskih doživljaja.

U sklopu tematskih vikend programa 'Funtastični vikendi' djeca do 12 godina borave besplatno u odabranoj kategoriji smještaja, a čeka vas i besplatan upgrade na sljedeću višu kategoriju sobe (ovisno o raspoloživosti). Krenite na proljetni odmor sa svojim najdražima u Falkensteiner Hotelu Park Punat i stvorite drage uspomene koje će trajati cijeli život. Rezervirajte svoj obiteljski odmor već danas i neka proljetna avantura počne!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Sve što znamo o novoj sezoni 'Uvoda u anatomiju'
PROMO

Sve što znamo o novoj sezoni 'Uvoda u anatomiju'

Kada je „Uvod u anatomiju“ tek počeo s emitiranjem u ožujku 2005. godine, nitko nije mogao predvidjeti koliko će brzo serija dosegnuti međunarodnu slavu.

Iberogast®: Prirodno rješenje za probavne smetnje
PROMO

Iberogast®: Prirodno rješenje za probavne smetnje

Svi mi, bez iznimke, barem jednom u našem životu doživjeli smo neugodnosti povezane s problemima probavnog sustava.
LEAP Summit dovodi svjetsku elitu:govornici iz Amazona i Binancea prvi put u Zagrebu
PROMO

LEAP Summit dovodi svjetsku elitu:govornici iz Amazona i Binancea prvi put u Zagrebu

Dugo iščekivani LEAP Summit najavljuje deveto izdanje konferencije koja će inspirirati i potaknuti inovacije među vizionarima i poduzetnicima.