Obavijesti

Promo sadržaj

Pogledajte ovu nevjerojatnu promjenu: Nije znala što je čeka

Pogledajte ovu nevjerojatnu promjenu: Nije znala što je čeka
2

Umirovljena učiteljica iz Zaboka godinama je maštala o normalnim izlascima u društvo. U tome su je priječile proteze na obje čeljusti zbog kojih je imala probleme sa žvakanjem i govorom

Kako je radi narušenog dentalnog zdravlja u potpunosti morala prilagoditi i svakodnevnu prehranu, Mirjana je godinama bila u depresiji. 

Jednostavno nemam volju za ništa. Moj sin se zabrinuo kad je vidio da sam se izolirala i da patim.” 

Prilika za novo poglavlje u životu došla je neočekivano

Mirjanu je sin potaknuo da riješi svoju situaciju. Štimac centar dentalne medicine u Zagrebu, znao je odmah rješenje za njezine probleme.

Kad su me pozvali na prvi pregled, bila sam šokirana. To mi je bio znak da krenem u pravom smjeru sa svojim životom.”

Za Mirjanu je odlučeno da je savršen kandidat za All-on-4 metodu, najpopularniju suvremenu metodu za bezube čeljusti. Fiksne privremene zube dobila je već u roku od 24 sata od ugradnje implantata! Brzina je zaštitni znak Štimac tima koji zbog posjedovanja vlastitog laboratorija u sklopu centra, pacijentima pruža maksimalno kvalitetnu i brzu uslugu. 

Ugradnja 4 implantata u gornju i 4 implantata u donju čeljust trajala je samo 2 sata, a cijeli postupak se odvijao pod lokalnom anestezijom kako Mirjana ne bi ni u jednom trenutku osjećala bol. Mirjana je tako nakon samo 24 sata odšetala doma s novim zubima. Već je to bila promjena koja joj je preokrenula život - nabolje.

Dobila sam najbolju moguću njegu i podršku

Doktor Filip Štimac, glavni oralni kirurg Štimac centra, s Mirjanom je bio kroz cijeli postupak transformacije. Veliki je pobornik All-on-4 metode jer je uživo vidio impresivnu razinu podizanja kvalitete života kod svojih pacijenata:

All-on-4 idealno je rješenje za osobe koje su izgubile sve zube ili su im zubi u toliko lošem stanju da je jedina opcija izvaditi ih. Rezultati zahvata su brzi i uspješni u preko 99% slučajeva. Ne znam koja se zdravstvena usluga može pohvaliti ovakvom statistikom uspješnosti.

Nakon 4 mjeseca i završetka perioda srastanja implantata s kosti, Mirjana se vratila na postavljanje finalnih zubi, čime je njena transformacija bila potpuna. 

Odlučila sam biti sretna

Prva Mirjanina želja koju će si ispuniti s novim osmijehom je odlazak na more.

Odlučila sam biti sretna! I to mi se jako dopalo i već mi se vrti u glavi.

Pokrenite se i vi kako biste riješili svoje probleme! Javite se stručnjacima Štimac centra ovdje i opišite im svoj problem ili ih kontaktirajte telefonom na 01 3633 602.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.