Obavijesti

Promo sadržaj

Nikad brže i jednostavnije do police dopunskog zdravstvenog osiguranja

Nikad brže i jednostavnije do police dopunskog zdravstvenog osiguranja

Ugovorite svoju policu do 30.6. i ostvarite 10% popusta

Ugovoriti dopunsko zdravstveno osiguranje nikad nije bilo jednostavnije, zahvaljujući novoj korisničkoj usluzi Merkur osiguranja – ugovaranju dopunskog zdravstvenog osiguranja putem webshopa.

Kako bi svim budućim klijentima olakšali proces, a i učinili daljnji iskorak u napredovanju poslovanja, u sklopu Merkurovog webshopa omogućeno je ugovaranje police dopunskog zdravstvenog osiguranja – brzo i jednostavno, bez odlazaka u poslovnicu i nepotrebne papirologije. Svi budući klijenti Merkur osiguranja tako od sada svoje police dopunskog zdravstvenog osiguranja mogu ugovoriti, uz ostale dosadašnje načine, i putem online korisničkog sučelja.

Povodom promocije nove usluge, Merkur osiguranje odobrava 10% popusta na ugovorene police dopunskog zdravstvenog osiguranja, a cijela akcija traje do 30.6. ove godine.

U Merkur osiguranju komunikacija s klijentima bazira se na prijateljstvu, razumijevanju, empatiji i humanosti, na ljudima koji razgovaraju s drugim ljudima, dijele svoje probleme i potrebe, želje i ciljeve. Pristup jedan na jedan uvriježena je praksa u Merkuru no, kako bi se klijentima dodatno olakšalo sklapanje i obnavljanje police dopunskog zdravstvenog osiguranja, te cijela procedura pojednostavila i ubrzala, uvedena je mogućnost i online ugovaranja polica.

Polica se može ugovoriti u samo četiri koraka, jednostavnim navođenjem, te platiti online. Ugovaranjem dopunskog zdravstvenog osiguranja na ovaj način, iz sigurnosti vlastitog doma kroz par klikova, klijentima je omogućena brza i jednostavna usluga, a za one kojima bude trebala dodatna asistencija stručni tim Merkur osiguranja stajati će na raspolaganju. Osim dopunskog zdravstvenog, putem Merkurovog web shopa mogu se ugovoriti i police putnog zdravstvenog osiguranja.

Dopunsko zdravstveno osiguranje prvi je korak u brizi za zdravlje. Uz Merkurovo dopunsko osiguranje klijent ostvaruje pokriće participacije za korištenje različitih zdravstvenih usluga (primjerice primarna zdravstvena skrb, stomatološke usluge, fizikalna terapija, izdavanje lijekova i druge). U Merkur osiguranju možete birati između dvije police dopunskog osiguranja - klasičnog Merkur dopunskog zdravstvenog osiguranja i Merkur dopunskog Plus osiguranja. Obje police uključuju klasično pokriće participacije u troškovima primarne zdravstvene zaštite, dok dopunsko Plus polica sadrži i pokrića kućne njege te bolničke dnevnice. Ostvarite sigurnost za kvalitetu svojeg života uz Merkur dopunsko zdravstveno osiguranje. Merkur osiguranje - vaš prvi korak u brizi za zdravlje.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ususret Danu planeta Zemlje, Lidl predstavio treći izvještaj o održivosti
PROMO

Ususret Danu planeta Zemlje, Lidl predstavio treći izvještaj o održivosti

Pokrenuto partnerstvo Lidla s Bankom hrane zagrebačkog Crvenog križa, Prijateljima životinja i udrugom CeliVit

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle
Tko je Ivana Habazin? Izgubila je oca kao beba i prošla pakao, bila u samostanu. Sad je u vrhu
TEŠKA ŽIVOTNA PRIČA

Tko je Ivana Habazin? Izgubila je oca kao beba i prošla pakao, bila u samostanu. Sad je u vrhu

Najbolja hrvatska boksačica Ivana Habazin (34) prošla je trnovit put do svjetskih pojaseva, a 'odustala' je samo jednom u životu...