Nikad brže i jednostavnije do police dopunskog zdravstvenog osiguranja | 24sata
Obavijesti

Promo sadržaj

Nikad brže i jednostavnije do police dopunskog zdravstvenog osiguranja

Nikad brže i jednostavnije do police dopunskog zdravstvenog osiguranja

Ugovorite svoju policu do 30.6. i ostvarite 10% popusta

Ugovoriti dopunsko zdravstveno osiguranje nikad nije bilo jednostavnije, zahvaljujući novoj korisničkoj usluzi Merkur osiguranja – ugovaranju dopunskog zdravstvenog osiguranja putem webshopa.

Kako bi svim budućim klijentima olakšali proces, a i učinili daljnji iskorak u napredovanju poslovanja, u sklopu Merkurovog webshopa omogućeno je ugovaranje police dopunskog zdravstvenog osiguranja – brzo i jednostavno, bez odlazaka u poslovnicu i nepotrebne papirologije. Svi budući klijenti Merkur osiguranja tako od sada svoje police dopunskog zdravstvenog osiguranja mogu ugovoriti, uz ostale dosadašnje načine, i putem online korisničkog sučelja.

Povodom promocije nove usluge, Merkur osiguranje odobrava 10% popusta na ugovorene police dopunskog zdravstvenog osiguranja, a cijela akcija traje do 30.6. ove godine.

U Merkur osiguranju komunikacija s klijentima bazira se na prijateljstvu, razumijevanju, empatiji i humanosti, na ljudima koji razgovaraju s drugim ljudima, dijele svoje probleme i potrebe, želje i ciljeve. Pristup jedan na jedan uvriježena je praksa u Merkuru no, kako bi se klijentima dodatno olakšalo sklapanje i obnavljanje police dopunskog zdravstvenog osiguranja, te cijela procedura pojednostavila i ubrzala, uvedena je mogućnost i online ugovaranja polica.

Polica se može ugovoriti u samo četiri koraka, jednostavnim navođenjem, te platiti online. Ugovaranjem dopunskog zdravstvenog osiguranja na ovaj način, iz sigurnosti vlastitog doma kroz par klikova, klijentima je omogućena brza i jednostavna usluga, a za one kojima bude trebala dodatna asistencija stručni tim Merkur osiguranja stajati će na raspolaganju. Osim dopunskog zdravstvenog, putem Merkurovog web shopa mogu se ugovoriti i police putnog zdravstvenog osiguranja.

Dopunsko zdravstveno osiguranje prvi je korak u brizi za zdravlje. Uz Merkurovo dopunsko osiguranje klijent ostvaruje pokriće participacije za korištenje različitih zdravstvenih usluga (primjerice primarna zdravstvena skrb, stomatološke usluge, fizikalna terapija, izdavanje lijekova i druge). U Merkur osiguranju možete birati između dvije police dopunskog osiguranja - klasičnog Merkur dopunskog zdravstvenog osiguranja i Merkur dopunskog Plus osiguranja. Obje police uključuju klasično pokriće participacije u troškovima primarne zdravstvene zaštite, dok dopunsko Plus polica sadrži i pokrića kućne njege te bolničke dnevnice. Ostvarite sigurnost za kvalitetu svojeg života uz Merkur dopunsko zdravstveno osiguranje. Merkur osiguranje - vaš prvi korak u brizi za zdravlje.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

5 najčešćih pitanja vezano uz pojavu vlage ili plijesni u kući/stanu
PROMO

5 najčešćih pitanja vezano uz pojavu vlage ili plijesni u kući/stanu

Kupaonica, kuhinja, suterenski i podrumski prostori, ali zapravo u svim prostorima u kojima boravimo trebamo osigurati adekvatan protok zraka kako bi isključili mogućnost nastanka vlage, a time i plijesni

Savršena kombinacija: tanko i lagano prijenosno računalo s velikim zaslonom
PROMO

Savršena kombinacija: tanko i lagano prijenosno računalo s velikim zaslonom

Napravljeno od neobičnog materijala Ceraluminuma i sa superiornim mogućnostima umjetne inteligencije, ovo će prijenosno računalo osvojiti vaše srce
Dugoročna studija BMC otkrila kako ukloniti celulit
PROMO

Dugoročna studija BMC otkrila kako ukloniti celulit

BMC Complementary Medicine and Therapies je znanstveni časopis porijeklom iz Ujedinjenog Kraljevstva (Velika Britanija) koji izdaje izdavačka kuća BioMed Central