Obavijesti

Promo sadržaj

Nikako da se zasitimo najtraženijeg sezonskog modela obuće!

Nikako da se zasitimo najtraženijeg sezonskog modela obuće!
4

Pogledajte naš izbor najljepših loaferica!

Sigurno ste listajući društvene mreže posljednjih mjeseci naišli na fotografije i videa na kojima korisnice rekreiraju zaštitni look poznate modne influenserice Emme Chamberlain. Emma je obožavateljicama mode otkrila da, kada nije sigurna što obući, u ormaru uvijek pronađe klasičnu midi suknju, basic majicu, par bijelih namreškanih čarapica i – loaferice.

Ako ste već nabavile svoj par loaferica, sigurno ste se uvjerile u njihovu udobnost i mogućnosti kombiniranja. S dolaskom hladnijih dana, sve nam više na pamet padaju kombinacije loaferica i slatkih čarapica, a modeli koje smo pronašli u Deichmannu sigurno će vas zainteresirati za nabavku ovog apsolutnog jesenskog modnog hita!

Instant rješenje za ležeran i chic outfit

Crne loaferice poharale su stranice modnih magazina i društvene mreže. Loafermaia krenula je prethodnog proljeća i u tom periodu imali smo prilike vidjeti svu maštovitost koju su iznijele brojne žene noseći ovaj popularni model ravne obuće. Od profinjenih i elegantnih izdanja pa sve do otkačenih kombinacija u kojima smo odlazile na festivale i ljetne tulume na otvorenome – loaferice su se pokazale kao savršen odabir. S dolaskom jeseni, ovaj model obuće smo otkrili i u slojevitim, toplim kombinacijama, a pogotovo dobro izgledaju kombinirane sa soknama, najlonkama zanimljivih uzoraka i popularnim modelom tajici s trakama za stopalo koje se na velika vrata vraćaju u izloge trgovina!

Crne loaferice zasluženo su zablistale kao predvodnice trenda, a pomogla ih je popularizirati jedna od vodećih modnih influenserica – Emma Chamberlain. Inspirirani njenim stylingom, zaputili smo se u Deichmann gdje smo po pristupačnim cijenama otkrili brojne modele chunky crnih loaferica. Izbora je na pretek, pa smo tako pronašli minimalističke modele, modele od brušene kože ili klasične chunky loaferice s dodatkom zlatnog ili srebrnog lanca ili zakovica!

A tu su i nude modeli za izdužene noge i nježne kombinacije

Ako vam se čini da bi glomazne, crne loaferice unijele zbrku u vaš ormar i pale u prvi plan svakog outfita, isprobajte modele u nježnim nijansama bijele, smeđe i bež boje. U Deichmannu smo pronašli velik izbor ovakvih loaferica, a ovih dana ih imamo prilike viđati i na gradskim ulicama.

Ovi modeli posebno će biti praktični ako u vašem jesenskom ormaru prevladavaju zemljane nijanse poput smeđe, maslinaste ili oker boje. Svidjet će vam se i njihova praktičnost, a brojne žene kao najveću prednost naglašavaju činjenicu da loaferice predstavljaju savršen kompromis između formalne obuće s potpeticom i udobnih tenisica. I zato, ako svoj styling želite prilagoditi formalnom okruženju, bez straha od neudobnih potpetica, odaberite loaferice i uživajte u udobnosti.

Deichmann je savršen izbor za kupovinu sezonskih i trendy komada. Nova kolekcija koje je odnedavno prisutna na policama Deichmanna obiluje trendovskim komadima koji će biti udobni i kvalitetni, a da pritom za ovaj neodoljiv modni dodatak ne potrošite malo bogatstvo. Pronađite svoje idealne loaferice na web stranici i isprobajte hit modele sezone već danas!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!