Obavijesti

Promo sadržaj

Nižu se dobitni humanitarni listići – Aljoša Vojnović i Germania za dječji dom

Nižu se dobitni humanitarni listići – Aljoša Vojnović i Germania za dječji dom

“Iznimno nam je zadovoljstvo primiti ovakvu donaciju, koja će nam mnogo značiti u obnovi dijela vanjskog prostora.”, rekao je ravnatelj Klasja Vedran Škugor.

Germania Sport je udružila snage sa poznatim ličnostima i kroz kampanju Humanitarni listić u podne svakog tjedna donira 400 kuna za ovakav vid sportskog klađenja, a sav potencijalni dobitak ide u dobrotvotne svrhe! Ovoga puta uspješan je bio bivši nogometaš Aljoša Vojnović, a po njegovom izboru donacija je otišla Dječjem domu Klasje u Osijeku.

Nekadašnji uspješni nogometaš, a sada TV lice porijeklom je baš iz ovog grada, tako da nije imao dilemu kome će uputiti novčanu pomoć u slučaju da plemeniti listić prođe. Aljoša je pogodio šest parova i tako je ustanovi iz njegovog rodnog grada uplaćeno 5.176 kuna.

Iznimno nam je zadovoljstvo primiti donaciju Germanie Sport, te se od srca zahvaljujemo. Cjelokupna uplata ići će za obnovu dijela vanjskog prostora, dvorišta, koje naša djeca koriste za igru po lijepom vremenu. Uplaćena sredstva bit će od velike pomoći pri kupovini opreme za mališane za vanjsku uporabu. Ovim putem se također zahvaljujemo i gospodinu Vojnoviću što nas se sjetio u ovom humanitarnom činu, te razveselio naše štićenike.” rekao je ravnatelj Vedran Škugor,

Među uspješnim kladioničarima do sada su se našli i: Ćiro Blažević, Ivan VukušićIvica VrdoljakMarijo MožnikTonči Huljić, Josip BarišićEttoMaida Arslanagić,Ivan Šimac, Tarik FilipovićLuka StepančićRodrigo Corrales, Domagoj Duvnjak, Sergej Jakirović, Zoran Prodanović Prlja...

Ukupna cifra koju je Germania donirala kroz ovu redovnu akciju prešla je 220.000 kuna!

Na stranicama sportskog portala Germanijak na tjednoj bazi objavljuje se listić kojeg ispunjava poznata osoba iz svijeta sporta, glume, glazbe, televizije,... Njihov zadatak je jednostavan – trebaju samo odabrati nekoliko parova iz kladioničarske ponude Germanije. U njihovo ime Germania jednom tjedno donira 400 kuna po listiću, a sav potencijalni dobitak također ide u dobrotvorne svrhe, i to za humanitarnu organizaciju po izboru gosta.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.